Tjedni horoskop: Vodenjak se nalazi u fazi emotivnog uzleta, Škorpion ima odličnu koncentraciju, dok je Rak poprilično zadovoljan

U suradnji s poznatom astrologinjom Anom Rakić Đuričić, donosimo vam horoskop za razdoblje od 14. do 21. kolovoza. Kome su zvijezde namijenile sreću ovoga tjedna, pročitajte u nastavku.

OVAN

Posao: Očekujete više podrške ili uvažavanja posebno u situacijama kada ste spremni ponijeti veći dio odgovornosti za zajedničke poslove.

Ljubav: Usporenost pred partnerom stvara nepotrebnu tenziju koja se dalje prenosi i na ostale segmente iz vašeg života. Trebate se bolje uskladiti oko načina na koji želite ostvariti zajedničke planove.

BIK

Posao: Prije ili kasnije svi ćete se usuglasiti na putu do cilja, posebno u završnoj fazi kada se sve razlike zanemaruju. Očekuje vas zajednički uspjeh i dobitak.

Ljubav: Ono što je vama potpuno jasno, kod vašeg partnera izaziva sumnju ili nerazumijevanje. Ako vam je stalo da se između vas ponovo uspostave tople emocije, onda pokažite svoju romantičnu stranu.

BLIZANCI

Posao: Napravili ste dobru poslovnu procjenu i zahvaljujući raznim vještinama koje koristite u pregovaranju uspijevate ostvariti svoje planove. Ipak, ugledajte se na jednu osobu iz svog okruženja.

Ljubav: Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja i ne sviđa vam se kada imate dojam da vas partner provjerava. Svaki vid brzopletosti može zakomplicirati odnos s bliskom osobom.

RAK

Posao: Nalazite se u sjajnoj formi i spremni ste se oprobati u nekim kompliciranim situacijama. Sretne okolnosti vam idu na ruku, tako da ćete uz motivaciju koju imate, brzo dobiti uspješne rezultate.

Ljubav: Vaše romantično raspoloženje proizlazi iz vašeg odnosa s voljenom osobom. Zadovoljni ste što u svemu možete pronaći smisao i što zajednički uživate u onoj ljepšoj strani života.

LAV

Posao: Okolina od vas očekuje da se ističete posebnim rezultatima i da ostavljate veličanstveni dojam. Postoje komplicirane okolnosti s kojima ćete se morati suočavati u hodu.

Ljubav: Godi vam obiteljska harmonija i nečije prisustvo, jer na takav način možete ostvariti bolju psihološku ravnotežu. Stalo vam je da usrećite partnera i spremni ste na svaku vrstu ljubavnog izazova.

DJEVICA

Posao: Predano radite na svim zadacima koje imate i dajete dobar primjer svojim suradnicima. Okolina vas uvažava i netko je spreman nagraditi vas za vaše posebne sposobnosti.

Ljubav: Ne želite donijeti neku ishitrenu odluku ili pogrešnom reakcijom iznevjeriti nečije emocije. Potrudite se poboljšati svoj odnos s partnerom kako biste što više uživali u ljubavnom životu.

VAGA

Posao: Ponekad i one vrlo jednostavne stvari mogu se zakomplicirati i okupirati vas više nego što ste mogli i pretpostaviti. Najbolje je unaprijed smisliti alternativne planove.

Ljubav: Možete se prepustiti raznim užicima koji vas prate. S velikim oduševljenjem prilazite svim idejama koje ima bliska osoba. Osjećate da vam predstoji nova radost.

ŠKORPION

Posao: Zahvaljujući dobroj koncentraciji aktivno pratite sve što se događa na poslovnoj sceni i ništa ne prepuštate slučaju. Očekuju vas sjajni rezultati na više polja.

Ljubav: Nema razloga da odustajete od visokih zahtjeva ni u privatnom životu. Djelujete zavodljivo i znadete se nametnuti bliskoj osobi. Godit će vam neki novi i uzbudljivi događaji.

STRIJELAC

Posao: Postavili ste sebi listu prioriteta i ne dozvoljavate da vas itko uvjerava u drugačija rješenja. Pokazat će se kako imate dobru procjenu i još bolji način kako ostvariti svoje namjere.

Ljubav: Možda nije sve onako kako biste željeli, ali nema razloga da se žalite ili kritizirate svog partnera. Morat ćete pokazati dodatno strpljenje i dobru volju. Godit će vam neko putovanje.

JARAC

Posao: Uspješno rješavate niz problema i odgovarate na nečije zahtjeve. Razmislite o novoj taktici ili dio svojih obaveza prepustite nekom drugom.

Ljubav: Djelujete zadovoljno zbog novih događaja u ljubavnom životu, posebno vam imponira pažnja koju dobivate od bliske osobe. Nema razloga za nesigurnost bilo koje vrste, pokažite velikodušnost.

VODENJAK

Posao: Držite se provjerenih pravila i izbjegavajte bilo koju vrstu rizika. Odgodite neke naporne obaveze dok ne dobijete bolje uvjete za naredni period. Obradovat će vas postupak nekih bliskih prijatelja.

Ljubav: Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, tako da odnos s partnerom doživljavate kao ostvarenje svojih "slatkih snova". Prepustite se svojim emocijama.

RIBE

Posao: Nastavite poticati zajedničke dogovore i udruživanje s raznim osobama. Potrudite se da netko ozbiljno shvati vaše ideje oko financijskih zahtjeva koje imate.

Ljubav: Prolazite kroz promjenljivu fazu, ali ne trebate se predavati. Važno je djelovati pozitivno na svijet oko sebe i neprekidno motivirati voljenu osobu na zajedničke promjene.

 

Ana Rakić Đuričić

diplomirani psiholog i profesionalni astrolog
www.astrolook.com
+381.631118800 (Viber i WhatsApp)
+381.60.5333755 (Viber i WhatsApp)

 

 

 

 

 

Povratak na vrh