Tjedni horoskop: Ribe moraju odustati od taktiziranja, a Lavovi bi se trebali potpuno opustiti

U suradnji s poznatom astrologinjom Anom Rakić Đuričić, donosimo Vam horoskop za razdoblje od 14.2. do 21.2.2020.

OVAN

Možda nečija ponuda ne predstavlja »san o velikom dobitku«, ali najavljuje poučno iskustvo koje će Vam kasnije koristiti. Nema razloga da mijenjate svoj stil ili dinamiku rada. Izbjegavajte napete situacije u odnosu s partnerom. Važno je da među Vama postoje dobre namjere uz obostrano prilagođavanje na različitosti.

BIK

Ulažete veliki napor u svoje ciljeve i posebno Vas iritira saznanje o neravnopravnim odnosima među suradnicima. Potrudit ćete se da svako dobije rezultate u odnosu na svoje zasluge. Ponekad treba bolje kontrolirati strasti, jer pretjerane reakcije mogu uzrokovati nove nesporazume u odnosu s voljenom osobom.

BLIZANCI

Nakon obavljenih zadataka očekujete veće uvažavanje u krugu suradnika. Ipak, morate razumjeti da se svako ophodi na sebi svojstven način i da postoje različiti kriteriji. Pokušavate zaobići neke ljubavne dileme ili osobu koja unosi dodatnu nervozu u Vaše raspoloženje. Potrebno Vam je nečije emotivno ohrabrenje.

RAK

Ako susret s određenim suradnicima nije ispunio Vaša očekivanja, preostaje Vam da razmislite o nekom alternativnom rješenju. Uz dobar plan uvijek možete nadoknaditi propuštenu priliku. U ljubavnom odnosu ne trebate nametati svoju volju. Sačekajte novi trenutak kada ćete ostvariti ono što priželjkujete.

LAV

Djelujete optimistično i neprekidno proširujete listu postavljenih ciljeva. Uz jaku volju i sposobnosti koje imate, stvari koje nekom izgledaju nemoguće za Vas postaju moguće. U odnosu s voljenom osobom možda nije sve idealno, ali ne treba kvariti dojam o zajedničkoj sreći koja Vas prati. Opustite se.

DJEVICA

Sve činite najbolje je što možete, ali postoje neke otežavajuće okolnosti koje Vas sputavaju u poslu. Normalno je da prolazite kroz različite faze mogućnosti i da se to odražava na uspjeh. Važno je da Vaše ideje i emotivni interesi nailaze na pozitivan odgovor. Partner djeluje raspoloženo i želi Vas razveseliti.

VAGA

Važno je da napravite dobar izbor poslovnih ciljeva koje želite ostvariti. Nemojte dozvoliti da se jedan dijalog negativno odražava na rezultate koje očekujete od zajedničke akcije. Ponekad suviše maštate o stvarima koje su daleke ili nedostižne. Potrudite se da više uživate u stvarima koje Vas emotivno zbližavaju.

ŠKORPION

Da bi neke stvari ili događaji dobili svoj pravi smisao morate ih rastumačiti u dogovoru s bližom okolinom. Nema razloga da sebe stavljate ispred drugih ili mimo onih koji Vam nešto znače. U ljubavnom odnosu, ponekad ne možete odmah dobiti odgovore na sva pitanja koja imate. Budite dovoljno strpljivi.

STRIJELAC

Nalazite se pod utjecajem faktora sreće, što ima važan utjecaj na puno situacija kroz koje prolazite. Oslonite se na svoje organizatorske sposobnosti. U odnosu s partnerom sve se događa u skladu s uzajamnom inspiracijom. Ponekad nešto ne izgleda dovoljno dobro dok se ne proba. Prihvatite partnerovu ideju.

JARAC

Ponekad ne možete puno promijeniti u svoju korist, osim da prihvatite nastalu situaciju kao poučno iskustvo za buduće poslove. U odnosu sa suradnicima koristite svoju najdražu taktiku. Djelujete uzdržano prema partneru, jer ne želite unaprijed dati velika obećanja o stvarima koje ne zavise samo od Vama.

VODENJAK

Djelujete vrlo aktivno i imate pouzdane informacije o poslovnim mogućnostima. Zahvaljujući svim pripremama koje činite uspijevate i na lakši način ostvariti svoje planove. Možda se događa nešto neobično u odnosu s partnerom jer primjećujete promjene koje Vas dodatno intrigiraju. Ne možete ostati ravnodušni.

RIBE

U odnosu prema suradnicima nema potrebe da taktizirate, posebno ne u stvarima koje su Vam dobro poznate. Ubrzajte situacije koje utječu na nivo zajedničkih rezultata. Možda Vam se samo čini da Vam nedostaje emotivna inspiracija. Ponekad samo preuveličavate svoje želje i težnje u odnosu s voljenom osobom.Ana Rakić Đuričić

diplomirani psiholog i profesionalni astrolog
www.astrolook.com
+381.631118800 (Viber i WhatsApp)
+381.60.5333755 (Viber i WhatsApp)

 

 

 

 

Povratak na vrh