Tjedni horoskop: Rak će biti u sjajnoj formi, a Strijelca će dočekati neugodne situacije

U suradnji s poznatom astrologinjom Anom Rakić Đuričić, donosimo vam horoskop za razdoblje od 07. do 14. kolovoza. Kome su zvijezde namijenile sreću ovoga tjedna, pročitajte u nastavku.

OVAN

Posao: U vašu efikasnost nitko ne sumnja, ali nema potrebe da precjenjujete svoje profesionalne mogućnosti. Prepustite suradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima.

Ljubav: Zagovarate pomirljive tonove, a dobra ljubavna strategija podrazumijeva spremnost da se premaše različita ograničenja. Ljubavne greške se opraštaju.

BIK

Posao: Imate dobru ideju i netko vam sugerira u kom pravcu trebate tražiti efikasna rješenja. Ako želite ostvariti svoje ciljeve, onda nema razloga da odlažete provođenje poslovnih zadataka.

Ljubav: U odnosu s partnerom djelujete tajanstveno i to uglavnom ostavlja suprotan dojam od onoga što biste željeli. Bolje je otvoreno razgovarati o stvarima koje utječu na vašu emotivnu nesigurnost.

BLIZANCI

Posao: Stalo vam je da pridobijete nečije povjerenje i naklonost u poslovnim krugovima. Nastavite s poticanjem dobrih ideja i povjerenja među suradnicima, kako biste ubrzo riješili i financijska pitanja.

Ljubav: Prati vas promjenljivo emotivno raspoloženje, jer postoje situacije u ljubavnom životu koje vas zabrinjavaju. Ne možete lako promijenite nečiju odluku ili utjecati na partnerovo ponašanje.

RAK

Posao: Nalazite se u sjajnoj formi i s velikim optimizmom prilazite svakoj poslovnoj temi koju predlažu suradnici. Zahvaljujući pouzdanim informacijama možete planirati niz aktivnosti.

Ljubav: Često imate dobar predosjećaj, jer ispunjeni ste romantičnim mislima i raspoloženjem. Uljepšajte svoj ljubavni i intimni život tako što ćete djelovati na voljenu osobu u skladu sa svojom inspiracijom.

LAV

Posao: Imponira vam podrška koju dobivate u svom okruženju, naročito kada je riječ o financijskim zahtjevima. Nema razloga da se pretjerano uzbuđujete zbog nekih privatnih događaja, jer uskoro će se sve razriješiti u vašu korist.

Ljubav: Voljena osoba zna kako da vas potakne na pozitivne reakcije i da u vama pokrene snažne izljeve emocija koje vode ka uzajamnim nježnostima.

DJEVICA

Posao: Za sada vas je teško zadovoljiti predloženim rješenjima. Ipak, obratite pozornost na komentare koje dobivate od suradnika s kojima imate dovoljno pozitivnog iskustva. Ono što vam se u prvi mah ne sviđa, možda predstavlja najbolje rješenje.

Ljubav: Prilično ste smireni u dijalogu s voljenom osobom, stalo vam je da se usuglasite o svim aspektima kojima uređujete zajednički život.

VAGA

Posao: Potrebna vam je određena doza mudrosti prilikom rješavanja novčanih pitanja. Udružite svoje interese s osobama koje dobro poznajete.

Ljubav: Sve izgleda mirno i predvidivo, ali iznenadit ćete se s neobičnim obratom. Napravite emotivnu distancu prije nego što reagirate. 

ŠKORPION

Posao: Kad god se nađete pred dilemom upotrebljavate najjače adute i tražite efikasno rješenje. Imate niz prednosti u odnosu na suradnike i dobru volju da se iskažete u najboljem svjetlu. Sve što radite donijet će vam dugoročne efekte.

Ljubav: Partner u vama pokreće snažne emocije i lavinu strasti. Uživajte u lijepim događajima i učinite sve što je u vašoj moći da sreća potraje što duže.

STRIJELAC

Posao: Imate svoju viziju i spremni ste istrajati na putu do cilja koji ste sebi postavili. Morat ćete se suočiti s nekim manje ugodnim situacijama. Prihvatite jednu interesantnu poslovnu ponudu.

Ljubav: Promjene koje priželjkujete za sada nisu na vidiku, ali samo zahvaljujući velikoj upornosti uspijevate privoljeti partnera da promijeni svoje mišljenje. 

JARAC

Posao: Postavili ste sebi velike ciljeve i očekujete potpunu podršku od suradnika. Sve se svodi na pojačanu koncentraciju u svim fazama i na precizno povlačenje poteza.

Ljubav: Novi događaji u privatnom životu utječu na vaše zadovoljstvo. Ispunjeni ste lijepim mislima i raspoloženjem, jer pored vas se nalazi osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim potrebama.

VODENJAK

Posao: Djelujete nesigurno ili zabrinuto. Važno je sačuvati dobru koncentraciju kako biste reagirali u pravom trenutku. Zatražite nečiju intervenciju pri rješavanju poslovnih, materijalnih ili imovinskih dilema.

Ljubav: Doživljavate novu emotivnu bliskost s voljenom osobom. Napokon se možete opustiti uz vama drage osobe. Očekuje vas jedan interesantan susret.

RIBE

Posao: Skoro sve što radite ima pozitivan predznak i nailazi na veliko odobravanje u krugu vaših suradnika. U prilog vam idu razne situacije na poslovnoj sceni.

Ljubav: Trebate pokazati više diskrecije u svom ljubavnom životu ili u odnosu s voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da netko sa strane narušava vaš svijet intime.

 

Ana Rakić Đuričić

diplomirani psiholog i profesionalni astrolog
www.astrolook.com
+381.631118800 (Viber i WhatsApp)
+381.60.5333755 (Viber i WhatsApp)

 

 

 

Povratak na vrh