Tjedni horoskop: Ovan je spreman za akciju, a Vodenjak je pun entuzijazma

U suradnji s poznatom astrologinjom Anom Rakić Đuričić, donosimo vam horoskop za razdoblje od 31. srpnja do 7. kolovoza. Pročitajte u nastavku kome su zvijezde namijenile sreću ovoga tjedna!

OVAN

Posao: Nalazite se u dobroj formi i pripremljeni ste na veliku akciju. Želite iskoristiti svoje adute pred poslovnim partnerima zbog višestrukih ciljeva.

Ljubav: Ne prilagođavate se nečijim pravilima i mudro izbjegavate osobu koja vam postavlja određene uvjete. Ipak, morate priznati da je vaš partner izuzetno uporan. I za sada oboje ne odustajete od svojih ideja.

BIK:

Posao: Stalo vam je da vas zapaze na poslu i da vas bolje vrednuju za ono što radite. Izbjegavajte konfliktne situacije.

Ljubav: Nedostaje vam osjećaj povjerenja i sigurnosti u krugu obitelji ili u odnosu s voljenom osobom. Već izvjesno vrijeme potiskujete svoje emotivne potrebe i sada tražite odgovarajući način kako bi nadomjestili nekog ili nešto što vam "pripada".

BLIZANCI:

Posao: Prilično ste sigurni u svoje znanje i mogućnosti, dok vaši suradnici nepotrebno potiču takmičarsku atmosferu. U većini slučajeva svoje obaveze i zadatke rješavate bolje i efikasnije od drugih.

Ljubav: Spremni ste svom partneru ili osobi koja vam se sviđa priopćiti planove. Nećete oklijevati i možda se upustite u određeni "izazov" koji nagovještava zanimljivo emotivno iskustvo.

RAK:

Posao: Imate dojam kako aktualni događaji koji vas prate na poslovnom polju, sve više djeluju zamorno ili monotono. U prilog vam ide nečija tolerancija i spremnost da vas podrži u kreativnim idejama koje imate.

Ljubav: Pokušajte smanjiti tenziju koja vlada između vas i voljene osobe, tako što ćete prihvatiti realne mogućnosti. Nemojte tražiti više od onoga što vam se pruža.

LAV:

Posao: Na vas stimulativno djeluju nove informacije o promjenama unutar poslovnog tima ili mogućnost za uvećanom zaradom.

Ljubav: Vaš ljubavni odnos nije pretjerano idiličan, ali to vam neće smetati da se predstavljate u punom sjaju. Svjesno upražnjavate određenu dozu emotivnog rizika, pomalo pozirate u nečijem društvu i djelujete nonšalantno.

DJEVICA:

Posao: Zalažete se za neke nove poslovne ideje, međutim vaša okolina često predstavlja glavni problem ili smetnju da u potpunosti realizirate ciljeve koje imate.

Ljubav: Povucite jasniju granicu između poslovnog i privatnog, kako biste sačuvali obiteljski mir i dobar odnos s voljenom osobom. Na sreću, netko vam nudi svoju nesebičnu pomoć kad god to zatražite.

VAGA:

Posao: Jasno vam je do koje granice možete očekivati uspjeh i zbog toga birate neke zaobilazne metode kao način da se oslobodite nečije poslovne kontrole ili kritike. Mimo svoje volje upadate u neke konfliktne situacije.

Ljubav: Čak i u odnosu s voljenom osobom nije vam lako sagledati pravi razlog čestih razmirica ili novih sukoba. Postoje stvari koje mudro prešućujete.

ŠKORPION:

Posao: Nakon nekoliko neugodnih situacija promijenit ćete mišljenje o jednoj osobi za koju vas vežu neki poslovni interesi. Budite strpljivi, jer samo je pitanje vremena kada ćete dobiti ono što vam nedostaje.

Ljubav: Vaš partner djeluje pretjerano samouvjereno. Koliko god se trudili da uravnotežite svog partnera ili obiteljski život, imate dojam da ne postižete željene efekte.

STRIJELAC:

Posao: Trenutak je da razmislite o promjeni koncepcije ili da nekom od suradnika prepustite određene zadatke.

Ljubav: Vaši osjećaji i razum nisu u najboljem skladu, ali to vam ne smeta kako bi ostvarili svoje namjere. Kroz vaše ponašanje se najbolje prepoznaje i vaše emotivno stanje ili odnos koji imate sa svojim partnerom.

JARAC:

Posao: Razni kontakti i poslovne veze koje imate pokazat će se od velike koristi kod realizacije vaših ideja. Pažljivo analizirajte svoju okolinu kako biste organizirali sve što je potrebno i na način koji će vam donijeti najbolje rezultate.

Ljubav: Ljubavni nesporazum s partnerom na vas djeluje frustrirajuće, ali vrlo brzo shvatit ćete da postoji i bolji način kako biste dobili ono što želite.

VODENJAK:

Posao: Imate velika očekivanja i raspolažete s određenim prednostima u odnosu na svoje neistomišljenike. Entuzijazam s kojim nastupate pred svojom okolinom, pokazat će se od višestruke koristi.

Ljubav: Na osnovu ponašanja svog partnera zaključujete da vam uskoro predstoji serijal novih, lijepih i uzbudljivih događaja. Obilježite neke zajedničke ili intimne trenutke.

RIBE:

Posao: Dostojanstveno i bez suvišnih pitanja prihvatite kritiku koja stiže na vašu adresu. Ukoliko vam je stalo da se vratite na prijašnju poziciju, sačekajte pogodan trenutak i nečiji poziv.

Ljubav: Moguće su česte promjene raspoloženja. Uporno prešućujete ili prikrivate neke događaje, svoje emocije i planove koje imate.

 

 

Ana Rakić Đuričić

diplomirani psiholog i profesionalni astrolog
www.astrolook.com
+381.631118800 (Viber i WhatsApp)
+381.60.5333755 (Viber i WhatsApp)

 

 

Povezane vijesti

Vjerujete li u ovih 5 mitova o kreativnosti?

Saznajte zašto trebate prestati vjerovati u ove mitove!

03.08.2020.

Ovo su obične stvari na koje gubite previše novca

Saznajte kako lako uštedjeti!

03.08.2020.

Otkrijte je li med koji kupujete prirodan ili 'lažan'

Prije negoli nam hladnoća, a s njom prehlade i grlobolje, pokucaju na vrata važno je kućnu ljekarnu opskrbiti s najprirodnijim izvorom zdravlja, kvalitetnim medom. Njegova laka dostupnost na tržištu često u pitanje dovodi kvalitetu, pa je od velike pomoći poznavati razliku između lažnog i pravog meda.

03.08.2020.

8 savjeta pri traženju kuće ili stana

Na što obratiti pažnju kada iznajmljujete ili kupujete stan?

03.08.2020.
Povratak na vrh