Tjedni horoskop: Blizanci trebaju iskoristiti svoj šarm, a Lavovi će se morati osloniti na svoju intuiciju

U suradnji s poznatom astrologinjom Anom Rakić Đuričić, donosimo vam horoskop za razdoblje od 24. do 31. srpnja. Pročitajte u nastavku kome su zvijezde namijenile sreću ovoga tjedna!

OVAN

Posao: Ulažete puno energije u razne ciljeve koje ste sebi postavili, ne dopuštate nikome da kritizira vaš način ili stil rada. Često se nađete u situaciji kada vam netko pokazuje svoju naklonost.

Ljubav: Voljena osoba može vas potaknuti da reagirate pozitivno ili na snažne izljeve emocija i  strasti.

BIK:

Posao: Ponekad je potrebno preuzeti odgovarajući poslovni rizik u skladu s danom situacijom ili uz odgovarajući izazov.

Ljubav: Sve češće analizirate svoj ljubavni život i imate dojam da se polako udaljavate od jedne bliske osobe. Ne biste željeli da netko iznevjeri vaše osjećaje ili nepromišljeno odluči o zajedničkom životu.

BLIZANCI:

Posao: Morate se uključiti u konzultacije s kolegama kako biste što brže riješili brojna važna pitanja. Prihvatite upute koje ćete dobiti od starije osobe.

Ljubav: Nakon iskrenog razgovora s partnerom, moći ćete predahnuti i ugasiti sumnje koje ste imali. Koristite svoj šarm prema inspiraciji ili emotivnoj prigodi koja vas prati.

RAK:

Posao: Važno je poticati kreativnost ideja pri susretu s kolegama, jer ćete uskoro dobiti zajednički dobitak i priliku za obnavljanje nekih poslovnih ugovora.

Ljubav: Pokazat će se da partner zna kako ispuniti sva vaša očekivanja. Pred vama je razdoblje nježnosti i zadovoljstva. Ako ste slobodni, obratite pažnju na nove susrete i prilike koje ćete imati.

LAV:

Posao: Imate svoju viziju i ne želite prihvatiti kompromisnu ponudu koju jamče bliski suradnici. Vrijeme će reći da ste učinili ispravnu stvar i da vas očekuju dobri rezultati.

Ljubav: Partner vas zna zbuniti s nekim svojim postupcima, pa sada imate nove dileme ili sumnje. Slobodno se oslonite na svoju intuiciju, jer dobar osjećaj vas neće iznevjeriti.

DJEVICA:

Posao: Važno je obnoviti neke poslovne kontakte i pridružiti se timu suradnika na koje vas vežu slični profesionalni interesi i vizije.

Ljubav: Ponašate se zadovoljno događajima iz privatnog života, a spontanost u izražavanju osjećaja pozitivno utječe na vaš ljubavni odnos. Doživljavate novu emocionalnu intimnost u vezi s voljenom osobom.

VAGA:

Posao: Nema razloga za donošenje žurne odluke, ali tražite nečiju intervenciju u rješavanju dilema.

Ljubav: Partner vam može zamjeriti vašu neodlučnost ili nedostatak inicijative za rješavanje uobičajenih problema. Važno je da vjerujete u sebe ili u stvari koje vas ispunjavaju ljubavnim entuzijazmom i dodatnom inspiracijom.

ŠKORPION:

Posao: Morate ostaviti dobar dojam prilikom susreta s kolegama. Najbolje je da ništa ne prepustite slučajnosti, ali svakako se predstavite u najboljem svjetlu na različite načine.

Ljubav: Ponašate se zadovoljni novim događajima u svom ljubavnom životu. Emocionalna inspiracija postaje neiscrpna kad god postoji volja za ostvarenjem zajedničkih snova.

STRIJELAC:

Posao: Neka suradnici odlučuju o zajedničkim interesima, posebno u situacijama koje nadilaze vaše znanje ili praktično iskustvo.

Ljubav: Ako vam je stalo do uspostavljanja najbolje moguće veze s voljenom osobom, pokušajte preuzeti svoj dio odgovornosti za zajedničke planove. Ljubavne pogreške se prevladavaju i opraštaju.

JARAC:

Posao: Dobro ste procijenili poslovanje. Netko vas uporno pokušava uvjeriti da preuzmete određeni financijski rizik, ali vi odbijate sudjelovati u nepoznatim situacijama.

Ljubav: Povremeno znate kako se misteriozno ponašati pred svojim ljubavnim partnerom što unosi određeni šarm u vašu vezu. Provedite više vremena sa svojom obitelji.

VODENJAK:

Posao: Podaci koje trenutno imate ne predstavljaju čvrsto jamstvo uspjeha. Otvoreno razgovarajte s kolegama i tražite njihovu podršku, posebno kada se bave financijskim pitanjima.

Ljubav: Izgledate zadovoljni razvojem situacije u svom ljubavnom životu i u odnosu s partnerom. Želite više emocionalne slobode ili dobru priliku da ostvarite sve svoje namjere.

RIBE:

Posao: Imate dobre ideje i u izvrsnoj ste psihofizičkoj formi. Dobra poslovna strategija koju primjenjujete i precizni potezi jamstvo su dugoročnog uspjeha.

Ljubav: Želite novi emocionalni uspon u različitim situacijama i ne odustajete od svojih planova. Kad god ste u romantičnom raspoloženju, to je dobar znak ljubavi.

 

 

Ana Rakić Đuričić

diplomirani psiholog i profesionalni astrolog
www.astrolook.com
+381.631118800 (Viber i WhatsApp)
+381.60.5333755 (Viber i WhatsApp)

 

 

 

 

Povezane vijesti

Vjerujete li u ovih 5 mitova o kreativnosti?

Saznajte zašto trebate prestati vjerovati u ove mitove!

03.08.2020.

Ovo su obične stvari na koje gubite previše novca

Saznajte kako lako uštedjeti!

03.08.2020.

Otkrijte je li med koji kupujete prirodan ili 'lažan'

Prije negoli nam hladnoća, a s njom prehlade i grlobolje, pokucaju na vrata važno je kućnu ljekarnu opskrbiti s najprirodnijim izvorom zdravlja, kvalitetnim medom. Njegova laka dostupnost na tržištu često u pitanje dovodi kvalitetu, pa je od velike pomoći poznavati razliku između lažnog i pravog meda.

03.08.2020.

8 savjeta pri traženju kuće ili stana

Na što obratiti pažnju kada iznajmljujete ili kupujete stan?

03.08.2020.
Povratak na vrh