Tjedan restorana

Slijed od 3 jela samo 100 kn!

“Za one koji žele uživati u vrhunskoj gastronomiji posjetite manifestaciju Tjedan restorana i uživajte u vrhunskim jelima za samo 100 kn”

Tjedan restorana je promotivna akcija sa svrhom promocije i promidžbe gastronomske scene  Hrvatske u suradnji s ugostiteljskim objektima. Restorani sudionici akcije izlaze u susret gostima putem posebne promotivne ponude. Koncept ove akcije napravljen je po uzoru na svjetske metropole te prilagođen hrvatskom tržištu. Održava se dva puta godišnje, krajem veljače i krajem rujna, a restorani tada nude vrhunske obroke po cijeni od 100 kn u što je uključen slijed od tri jela: predjelo, glavno jelo i desert + čaša vina ili aperativ.

Ovo će biti 11. tjedan restorana, a održat će se od 2 do 11 listopada i ove godine sudjeluje čak 76 restorana diljem Hrvatske.

Više informacija te pregled jelovnika i restorana možete vidjeti na web stranicama Tjedan restorana

Vijest je preuzeta sa portala putoholicari.com

Povezane vijesti

Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za…

Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za besplatne radionice za mlade nezaposlene

Danas započinju prijave za besplatne radionice za mlade nezaposlene "Think Outside the Box!" Radionice se održavaju u okviru projekta želim posao! koji je namijenjen mladim nezaposlenim osobama od 19 - 30 godina s područja grada Zagreba. Ciklus radionica održava se po peti puta i počinje 29.11.2017.

20.11.2017.
Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za…

Otvoren novi prodajno servisni centar Toyote u zagrebačkoj Dubravi

Na svečanosti održanoj 26.10.2016, u zagrebačkoj Dubravi proslavljeno je otvaranje najnovijeg Toyota centra Zagreb u Aveniji Dubrava 126.

28.10.2016.
Povratak na vrh