Stižu nove serije Sony televizora

Tvrtka Sony najavila je dvije nove serije televizora koje odlikuje jedinstvena kvaliteta slike u 4K HDR rezoluciji i niz pametnih funkcija. Serija XF83 može se pohvaliti moćnim 4K HDR procesorom X1 i predstavlja savršeno rješenje za one koji traže sliku visoke kvalitete koju pružaju ekrani veličine 60 ili 70 inča. Spoj različitih tehnologija u seriji XF83 boje i kontrast čini stvarnijim, omogućava čistiju sliku i smanjuje šum na ekranu te izoštrava i uvećava sliku kako bi se vidjeli dodatni detalji.

Ljubitelji televizije mogu uživati u hit emisijama i filmovima na platformama kao što su Google Play Movies i TV, Netflix, Amazon Prime Video, YouTube i druge. Televizori serije XF83 4K HDR uokvireni su uskim aluminijskim ovjesom i imaju pametno postolje koje omogućava da svi kablovi budu osigurani i sakriveni.

XF70 serija donosi 4K HDR iskustvo u četiri veličine ekrana (43, 49, 55, 65 inča). Zahvaljujući 4K X-Reality PRO tehnologiji, poboljšani su detalji i jasnoća što unaprjeđuje ukupnu kvalitetu slike. Televizori serije XF70 imaju ugrađeni internet pretraživač i savršeni su za uživanje u emisijama i filmovima preko popularnih aplikacija za streaming s trenutnim pristupom, kao što su Netflix i YouTube, kao i najboljim igricama na konzolama PlayStation4 i PlayStation4 Pro, a svi sadržaji prikazuju se u živopisnoj i detaljnoj HDR rezoluciji. Kao i XF83, serija XF70 ima pametno dizajnirani stalak za sakrivanje kablova set-top box uređaja ili Blue-ray playera. Sony XF70 u Hrvatskoj će biti dostupan od svibnja, a XF83 od rujna 2018. godine.

Oglasnik

Povratak na vrh