Siguran posao, dobra primanja! Ovog tjedna potraga za kuharima, kozmetičarima, pizza majstorima i drugim radnicima

Poslova kao u priči - dobri uvjeti, sigurna i redovita primanja, a izbor raznovrstan. Sve je tu - zgrabi priliku. Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

Ukoliko ste slobodni i bez obiteljskih obveza, a volite kućne ljubimce, nastavite čitati oglas jer bi vas mogao zanimati. Naime, u Primorsko-goranskoj županiji traži se domaćica (m/ž), koja će se brinuti o odbačenim kućnim ljubimcima na moru. U rad je uključeno i održavanje okućnice i pomoć u kućanstvu. Smještaj, hrana i naknada osigurani su, a više informacija i kontakt telefon potražite u oglasu.

Građevinska tvrtka sa sjedištem na Krku zapošljava pomoćne radnike i zidare (m/ž). Smještaj je osiguran svim djelatnicima, a očekuju vas i sigurna i redovita primanja te prijava. Provjerite oglas klikom na link.

Komunikativna ste osoba? Uhodani salon u Zagrebu traži kozmetičarku (m/ž), s radnim iskustvom ili bez njega, i sa velikom željom za daljnjim usavršavanjem. Uvjeti rada su odlični, u pitanju je stalni radni odnos, pa imate dovoljno razloga za klik.

Pizzerija u Sesvetama u potrazi je za kuharom (m/ž) za pravljenje jela s roštilja, salata i vješto 'baratanje' fritezama. Riječ je o stalnom radnom odnosu, a dodatne informacije oko prijave provjerite u oglasu.  

Za restoran u Zagrebu traži se iskusni kuhar (m/ž) za pripremu raznovrsnih jela. Poslodavac osigurava mogućnost smještaja, a za sva pitanja i dogovore oko zaposlenja kontaktirajte poslodavca putem telefona. Detalji su na linku.

Restoran na Trnju u Zagrebu traži konobara (m/ž) za rad u prvim smjenama. Kontaktirajte poslodavca i prijavite se na ovaj oglas još danas. Više info. potražite na linku.

Traži se iskusni pizza-majstor (m/ž) sa znanjem rada na električnoj peći, za rad u piceriji u Danskoj. Uz plaću, poslodavac osigurava i smještaj, prijavu i jedan dnevni obrok. Potrebno je znanje engleskog jezika. Zainteresirani kandidati trebaju provjeriti detalje u oglasu.  

Spektar gradnja d.o.o. traži zidare, soboslikare i pomoćne radnike (m/ž) za rad na području Zagreba. Prijave se zaprimaju telefonskim putem, pa potražite kontakt u oglasu.

Potrebne su frizerka i pomoćna radnica (m/ž) za salon u Zagrebu. Stalni radni odnos, odlični uvjeti rada, sve vas to očekuje...Kliknite na oglas za kontakt telefon, putem kojeg se možete prijaviti.

Za rad u Zagrebu traži se izolater (m/ž) s iskustvom za PVC hidroizolacije. Riječ je o stalnom radnom odnosu, pa ne oklijevajte s prijavom. Detalji su u oglasu.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji 'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

Vaš Oglasnik.hr

Povratak na vrh