Rad u sezoni tvoja je 'šalica čaja'? Imamo nekoliko prijedloga za tebe

Bilo da tražiš posao u sezoni ili u srcu metropole, donosimo ti Oglasnikov tjedni pregled poslova. Požuri, prijave su moguće u kratkom vremenskom roku. Sretno!

Steel club Rovinj, smješen u samom centru grada, otvara svoja vrata u travnju 2019. U svrhu što bolje sezone zapošljava na 5 zanimljivih pozicija. Traže se barmen (m/ž), pomoćno osoblje (m/ž), vozač (m/ž), spemačica/čistačica (m/ž) i konobar (m/ž). Provjerite uvjete i kontakte na linku. 

Valamar Riviera nudi najbolje uvjete u Hrvatskoj za sezonski rad u turizmu i priliku za razvoj karijere u najatraktivnijem gospodarskom sektoru. Trenutno nudi široku paletu radnih mjesta. Kuhinjski radnik (m/ž), recepcionar (m/ž), sobarica (m/ž), tek su dio poslovne ponude. Ako vas zanima rad kod poslodavca koji nudi plaću 27 posto višu od prosječne plaće u turizmu te osigurava odlične uvjete smještaja i tri obroka dnevno, provjerite sve oglase na linku. Sretno s prijavama!

PSC Zagreb d.o.o. zapošljava  KV automehaničara (m/ž) s 2 godine radnog iskustva. Na ovom poslu osnovni zadatak bit će vam redovito servisiranje vozila, dijagnosticiranje kvarova te brojni popravci. Mjesto rada su Velika Gorica i Zagreb, a očekuju vas i ugodna radna okolina, stimulativna primanja te stručno usavršavanje. Jesmo li vam dali dovoljno razloga za klik? Mislimo da jesmo... Prijavu izvršite najkasnije do 09.04.

MOJA ODLUKA d.o.o. za usluge zapošljava djelatnika u call centru (m/ž), na području Maksimira (Zagreb). Opis ovog posla obuhvaća telefonsko kontaktiranje korisnika, dogovaranje sastanaka putem telefona te stvaranje baze potencijalnih klijenata. Ako ste timski orijentirani, 'gladni' ste stjecanja novih znanja, a krase vas vještine slušanja i odličnog prezentiranja, vjerovatno ste vi idealna osoba za ovo radno mjesto. Plaća se kreće u rasponu od 3000 kn - 7500 kn, a prijavu izvršite najkasnije do 12.04.  Ako smo vas dovoljno motivirali, provjerite oglas na linku.

Traži se vozač (m/ž) Ubera za osmosatno radno vrijeme u Zagrebu. Poslodavac osigurava auto, moguć je rad u smjenama, a plaću možete očekivati u rasponu od 4.500 kn - 5.000 kn.  Dodatni motiv za prijavu mogu vam biti i stimulacije poslodavca. Detaljnije doznajte klikom na link.

Za stalni radni odnos u inozemstvu traži se kuharica/kuhar. Prednost imaju osobe s prijašnjim radnim iskustvom u Njemačkoj. Poslodavac osigurava smještaj i hranu, a točno mjesto rada je Leverkusen, grad na jugu njemačke savezne države Sjeverna Rajna-Vestfalija. Ukoliko ste zainteresirani za dobru zaradu u inozemstvu, svakako se prijavite do 12.04.

A-AUTORAD d.o.o. traži dostavljače (m/ž) na području Martinovke (Trnje) za pizzeriju i catering. Poslodavac osigurava auto ili motor kojim ćete prevoziti pizze. Oglas u cijelosti možete provjeriti na linku. Prijave traju do 12.04.

U pizzeriji u Dubravi potreban je pizza majstor (m/ž). Poželjno je iskustvo, a odabranog kandidata ili kandidatkinju očekuju odlični uvjeti rada i stalni radni odnos. Prijave se zaprimaju do 17.04., pa provjerite kontakte u oglasu.

Građevinska firma P.G.P. d.o.o. traži mehaničara (m/ž) za održavanje voznog parka u Zagrebu. Možete očekivati probni rok te nakon toga stalni radni odnos. Zainteresirani kandidati/kinje mogu se prijaviti do 09.04. Više na linku...

Nedaleko Petrove crkve, u salonu ljepote, potrebna je pedikerka (m/ž) s iskustvom rada trajnog laka, medicinske pedikure i manikure. Prijaviti se možete osobno ili telefonskim putem, a kontakt podatke možete pronaći u oglasu i prijaviti se najkasnije do 10.04.

Restoran "Gladne oči" u Sesvetama zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž). Ako pravljenje najukusnijih jela imate u 'malom prstu', ali vam fali dodatne prakse, svakako provjerite ovaj oglas i prijavite se do 08.04.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji 'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

Oglasnik.hr

Povratak na vrh