Poziv na sudjelovanje u projektu magazina Nekretnine

"Moj omiljeni kutak u domu" 

U današnje vrijeme za uređenje omiljenog kutka u Vašem domu nije potrebno niti puno vremena niti veliki budžet. Sve što trebate je malo dobre volje i puno kreativnosti. Stižu nam kišniji i hladniji dani a s njima i prođuženi boravak u zatvorenim prostorijama. Opuštanje uz šalicu omiljenog napitka, dobar film, omiljenu knjigu ili časopis ugodnije je i kvalitetnije ako se nalazimo u lijepom ambijentu.

Magazin za nekretnine i uređenje doma, Oglasnik Nekretnine Vas poziva da nam najkasnije do 20.11.2018. pošaljete što kvalitetnije fotografije Vašeg omiljenog kutka u domu i to putem maila na marketing@oglasnik.hr. Uz priloženu fotografiju važno je navesti i ime i prezime autora fotografije. Fotografije najkreativnije uređenog kutka bit će objavljene u novom izdanju magazina Nekretnine koji će od 01.12.2018. biti dostupan na svim prodajnim mjestima diljem Hrvatske. Fotografije koje nisu u skladu s temom poziva ili se ne navodi ime autora neće biti uzete u obzir. Slanjem fotografija temeljem ovog poziva, tvrtka Oglasnik ostvaruje pravo korištenja i objavljivanja istih kako u tiskanom izdanju magazina Nekretnine tako i na web stranicama grupacije i na društvenim mrežama.

Iskoristite ovaj kreativan poziv i priliku da svojim idejama, stilom i znanjem o uređenju doma inspirirate naše čitatelje diljem Hrvatske! Postanite influencer u jedinstvenom magazinu za nekretnine i uređenje doma na našem tržištu - magazinu Oglasnik Nekretnine!

„Društvo OGLASNIK d.o.o. u svojstvu voditelja zbirke osobnih podataka prikuplja imena i prezimena svih sudionika radi objave imena vlasnika najboljih fotografija te radi zaštite društva OGLASNIK d.o.o. od eventualnih pravnih zahtjeva trećih osoba. Prikupljeni osobni podaci bit će izbrisani po završetku projekta. Za ostale informacije o obradi osobnih podataka, pogledajte našu politiku privatnosti ili nam se obratite na dpo@oglasnik.hr.“

Povezane vijesti

ISTRAŽIVANJE: Koliko su poslodavci otvoreni prema 'nogometnom ludilu'?

Drage navijačice i navijači, i oni koji preziru nogomet iz dna duše! Svjetsko prvenstvo u nogometu počinje 14. lipnja u Rusiji, a portal posao.hr povodom toga provodi istraživanje na temu "Koliko su poslodavci otvoreni prema 'nogometnom ludilu'?“

14.06.2018.
Povratak na vrh