Potražnja za kuharima, frizerima, prodavačima - provjerite Oglasnikovih top 10 oglasa za posao

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

Zubak Grupa, nastala je spajanjem jedinstvenog AutoZubakovog četrdesetogodišnjeg iskustva u prodaji i održavanju vozila marki Volkswagen i ORYX Grupe, koja svojim korisnicima pruža iznimno iskustvo sigurnosti, slobode i zabave. Trenutno proširuje svoj tim u Zagrebu i zapošljava autolimara (m/ž) s trogodišnjim iskustvom. Prednost imaju kandidati s položenim majstorskim ispitom. Prijavite se.

FM-Installations GmbH, poduzeće je s više od 180 zaposlenih u Beču, a zbog pojačanja svog montažnog tima, pretežno angažiranog na velikim gradilištima i industrijskim postrojenjima, traži limara za ventilacije (m/ž), instalatera za plinske, vodovodne i instalacije centralnog grijanja (m/ž) i zavarivače (m/ž). Ukoliko planirate inozemni rad, provjerite ove prilike na linku.

Crodux derivati dva d.o.o. poduzeće je koje svojim rastom i razvojem na domaćem tržištu pokazuje stalnu potrebu za zapošljavanjem sezonskih, ali i stalnih djelatnika, predanih radu i profesionalnom usavršavanju. Trenutno proširuje svoj tim i zapošljava čistača (m/ž), kuhara (m/ž), konobara (m/ž) i prodavača (m/ž). Sve detalje oko kontakata i prijava, doznajte na linku.

Nijansa sive j.d.o.o., muški je frizerski salon na Knežiji. Trenutno za svoj tim traži pojačanje i zapošljava frizerku (m/ž). Poželjno je poznavanje rada na fiskalnoj kasi, a poslodavac vam garantira neto plaću od 5.000 kn. Kontaktirajte poslodavca putem telefonskog broja iz oglasa i prijavite se još danas!

Restoran-pizzeria na Britanskom trgu zapošljava konobara (m/ž) za stalni radni odnos. Prijave se zaprimaju još jako kratko, do 11.06., pa ukoliko imate potrebno znanje za ovu poziciju – aplicirajte. Kontakt telefon je u oglasu.

U gradu Zagrebu potreban je monter (m/ž) vanjskog vodovoda s radnim iskustvom, za radove na izgradnji vodoopskrbnih cjevovoda i kućnih priključaka na području grada Zagreba. Uvjeti su i više nego odlični, pa provjerite kontakt putem kojeg se možete prijaviti.

Dabar P.L. d.o.o. traži stolare (m/ž) za stalni radni odnos. Očekuje vas rad s masivom i pločastim materijalima, a bavit ćete se i s dostavom i montažom. Plaća se dogovara s poslodavcem, a u skladu s kvalifikacijama i iskustvom. Prijaviti se možete e-mailom, osobno ili telefonom. Sve kontakt informacije su na linku.

Autopraonica iz Zagreba traži radnike (m/ž) koji će raditi na vulkanizaciji i servisu čišćenja. Riječ je o stalnom radnom odnosu, pa ne biste trebali propustiti ovu priliku. Prijavu možete izvršiti telefonskim putem ili osobno, stoga kliknite na link koji donosi više detalja.

Restoran u Dubrovniku traži glavnog kuhara (m/ž). Odabranoj osobi za ovo radno mjesto osiguran je smještaj, kao i hrana, prijava te radna odjeća. Ponude se primaju putem maila koji se nalazi u oglasu za posao.

Ugostiteljski obrt Raca-bar u Sesvetama u potrazi je za spremačicom (m/ž). Poslodavac nudi odlične uvjete i stalni radni odnos. Ako vam lokacijski odgovara ova ponuda za posao, a vapite za sigurnim primanjima, ne propustite priliku – prijavite se.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji 'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

Oglasnik.hr

Povratak na vrh