Poslovi koji mame na klik

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Tvrtka Major Internacional d.o.o. koja upravlja Luckia Casinima, pripada španjolskoj grupaciji Luckia Gaming Group, koja je s radom započela ranih sedamdesetih i u samo tri desetljeća postala jedna od vodećih tvrtki za igre na sreću u Španjolskoj.Trenutno za svoj tim u Zagrebu zapošljava asistenta u Odjelu ljudskih resursa (m/ž). Uvjeti prijave su VSS, aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu (znanje španjolskog jezika je poželjno), kao i aktivno korištenje MS Office-a. Nudi vam se stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa. Zanima vas ova ponuda? Prijavite se.

Tvrtka Möbel Land d.o.o. otvara poslovnicu s novim njemačkim brandom na hrvatskom tržištu, za kompletno uređenje i opremanje doma, te traži voditelja poslovnice (m/ž) u Rijeci. Vaše glavne odgovornosti uključuju pružanje maksimalne usluge kupcu kroz aktivnu prodaju, samostalno vođenje administracije, organiziranje poslova u maloprodaji i brojne druge zadaće. Ako ste komunikativna, marljiva i pozitivna osoba, baš vi ste traženi u ovom timu. Provjerite uvjete i aplicirajte do kraja lipnja.

Companywall d.o.o., vodeća bonitetna kuća u Hrvatskoj, osnovana 2013. godine s ciljem da pomogne klijentima unaprijediti poslovanje pronalaženjem i povezivanjem s novim tvrtkama, zapošljava prodajnog agenta u call centru (m/ž) u Zagrebu. Na ovom ćete poslu komunicirati s novim klijentima, surađivati s postojećim klijetima, predstavljati usluge bonitetne kuće te usvajati nova znanja i vještine. Početna plaća iznosi 4.500 kn, a očekuju vas i brojni bonusi i mogućnosti brzog napredovanja. Sretno s prijavama.

Manpower, za svog klijenta iz Švicarske, zapošljava na poziciji: System engineer (m/ž) u Zagrebu. Potrebno vam je obrazovanje iz tehničkog područja, 3-5 godina radnog iskustva, analitičke vještine, fluetno komuniciranje na engleskom jeziku. Ako ste proaktivna osoba s odličnim komunikacijskim vještinama, idealna ste osoba za ovu poziciju. Aplicirajte!

Magdalena - Klinika za kardiovaskularne bolesti u Krapinskim Toplicama, na odjelima kardiologije i jedinice intenzivnog liječenja, zapošljava medicinsku sestru/tehničara (m/ž). Ponuda uključuje smještaj u Zagrebu i prijevoz do radnog mjesta, mogućnost profesionalnog usavršavanja, ugodno i stimulirajuće radno okruženje. Ako smo vas dovoljno zainteresirali, kliknite na link i na vrijeme se prijavite. 

Sanofi aventis Croatia d.o.o., globalna je znanstvena tvrtka, posvećena poboljšanju pristupa zdravstvenoj skrbi i pružanju podrške ljudima. Od prevencije do liječenja, Sanofi pretvara znanstvene inovacije u rješenja u zdravstvu - kod ljudskih cjepiva, rijetkih bolesti, multiple skleroze, onkologije, imunologije, infektivnih bolesti, dijabetesa, kardiovaskularnih rješenja te zdravstvene zaštite potrošača. Trenutno zapošljava na poziciji: Public Affairs and Market Access Head SECE MCO (m/ž) u Zagrebu. Ako imate sveučilišnu diplomu iz biomedicinskih znanosti ili drugih relevantnih znanosti, više od 10 godina iskustva u farmaceutskom sektoru, snažnu poslovnu sposobnost, strateško poslovno iskustvo i sposobnost razmišljanja, vi ste idealni kandidat za ovo radno mjesto. Kliknite na brzu prijavu.

Tim Alpha Capitalis d.o.o. pruža podršku trgovačkim društvima kroz sve faze razvoja poslovanja. Djeluje kao kompas kroz svijet financija na način da pribavlja kapital za razvoj poslovanja, pomaže kod donošenja odluka oko financiranja i optimizacije bilance. Da bi nastavili u svom uspješnom poslovanju, u svoj tim pridružuju voditelja računovodstva (m/ž). Potrebno je da imate VSS ekonomskog smjera (poželjno usmjerenje: financije, računovodstvo), minimalno 10 godina iskustva u računovodstvenim poslovima, odlično znanje rada na računalu, kao i znanje engleskog jezika. Ako se pronalazite u ovom oglasu za posao, prijavite se.

Lpp Croatia d.o.o. za svoj brend „Mohito“ zapošljava na poziciji: Senior Sales Assistant (m/ž) u Zagrebu. Osnovna zaduženja na ovom poziciji uključuju ostvarivanje prodajnih ciljeva, pružanje visokokvalitetne usluge klijentima, suočavanja sa svim problemima u lancu prodaje (s nezadovoljnim klijentima, pritužbama,...). Ako imate dvogodišnje iskustvo na sličnoj poziciji u tekstilnoj industriji, a 'gladni ste' novih izazova, ova se prilika ne propušta – prijavite se.

Tipteh Zagreb d.o.o. zapošljava inženjera elektrotehnike/prodajnog inženjera (m/ž) u Zagrebu. Opis ovog radnog mjesta obuhvaća pružanje podrške i rad s postojećim klijentima, širenje mreže kupaca, spremnost na samostalni rad. Očekuju vas stručna usavršavanja u zemlji i inozemstvu, visoka samostalnost u radu, službeni mobitel i laptop. Uvjeti su na linku, pa ih na vrijeme provjerite i aplicirajte na ovaj natječaj.

Selekcija d.o.o. - Selekcija.hr, mala je start up tvrtka s 10 zaposlenika, koja sudjeluje na velikim natječajima vezanim uz ljudske resurse. Softver (ATS) ove tvrtke trenutno olakšava upravljanje ljudskim resursima, uz psihološku procjenu, desetcima kompanija u Hrvatskoj i regiji, a možda i na više kontinenata. Trenutno ovaj poslodavac zapošljava prodajnog savjetnika za HR softver (m/ž) u Splitu. Poželjno je iskustvo u prodaji, kao i sklonost prema timskom radu, uz izvrsne komunikacijske vještine, SSS/VŠS/VSS i vozačku dozvolu B kategorije. Vidite se na ovom radnom mjestu? Prijavite se.

Sretno u pronalaženju posla!

posao.hr

Povratak na vrh