Pogodite tko je začinio 193. Samoborski fašnik?

Kako zaokružiti turneju s papigom nego na susretu maskota za vrijeme Samoborskog fašnika.  Pogađate, i tamo smo bili? U pravu ste, bilo bi potpuno blesavo da se tamo nismo pojavili s našom atraktivnom plavom papigom, kada je to centar maškara, sveopće kreative i veselja. I da, neskromno možemo reći bili smo jedan od najbolje kostimiranih likova.

Uz zvukove TBF-a lagano smo se zagrijali i razgibali, pa je grljenje moglo započeti u punom jeku. Djeca su okružila našeg papagaja, tako da smo išli mravljim koracima u ritmu glazbe. Ulični zabavljači, bubnjari, pjevači, pantomimičari, sve smo to putem susretali i doista su ove maškare bile okupane kreativom...Mirisi krafna i svih onih finih fašničkih slastica širili su se Samoborom i dodatno začinjavali pozitivnu atmosferu. A vrijeme je bilo pravo proljetno, pa su svi bili dobre volje i spremni na beskonačno fotografiranje i grljenje. Zagrljaj - fotka, zagrljaj - fotka, i tako u krug, a ostatku tima osmijeh nije silazio s lica.

Papiga je toliko plijenila pozornost da se u jednom trenutku stvorio ozbiljan red oko nje. Svi su željeli ukrasti barem djelić njezine pozornosti, a ugodni zagrljaji bili su okidači za stotine osmijeha toga dana. Baš kako pjesma TBF-a kaže 'ništa mi neće ovi dan pokvarit', e upravo tako smo se osjećali.  I doista nitko i ništa nije kvario toga dana. Sve je bilo obojeno u najljepše fašničke boje.  

Nakon paradiranja po samoborskom trgu, bezbroj nasmijanih momenata, odmorili smo se, okrijepili i u suton zbrisali za Zagreb. Skupili smo trenutke u jedan folder, kako bismo i nakon ovog prekrasnog događaja našim pratiteljima nastavili uljepšavati svakodnevicu.

Veliko bravo Samoboru! Maškare, vidimo se i dogodine...

Povratak na vrh