Plaće i do 21 000 kn! Ovog tjedna potraga za administratorima, Account managerima, zdravstvenim i drugim radnicima

Poslova kao u priči - dobri uvjeti, sigurna i redovita primanja, a izbor raznovrstan. Sve je tu. Zgrabi priliku s posao.hr-a!

American Embassy ima raspisane natječaje u Zagrebu. Traže se djelatnici za pozicije: Cultural Affairs Assistant - Outreach (m/f) i Strategic Content Coordination Assistant/Community Manager (m/f). Uvjeti su i više nego odlični, pa ako imate fakultetsko obrazovanje iz traženih područja, odlično se služite engleskim jezikom i dobro se snalazite u radu na računalu, provjerite ponuđene natječaje i prijavite se na vrijeme.

Plodine zapošljavaju administratora/materijalnog knjigovođu (m/ž) za rad u supermarketu u Ivanić Gradu. Poželjno je radno iskustvo u trgovini, osobito s prehrambenim proizvodima, visoka razina radne etike te sposobnost ostvarivanja zadanih parametara poslovanja. Ako imate izraženu komunikativnost i razvijene prodajne vještine, ne propustite klik na prijavu.

Kofein d.o.o. traga za odličnim Account managerom (m/ž) u Zagrebu. Ako poznajete agencijske procese i neizostavne poslovne izazove te ako ste odličan komunikator u timu i prema klijentima, vjerovatno ste vi idealna osoba za ovaj posao. Traži se odgovorni, snalažljivi, motivirajući „šerif“ koji poznaje administraciju, komunikaciju, dizajn, produkciju, grafičku pripremu, copywriting. Očekuje vas puno posla, ali i puno poslovnog zadovoljstva – prijavite se.  

Metro Cash & Carry d.o.o. traži osobu za METRO’s International Management Programme (m/f), u Zagrebu. Završili ste svoj master studij i gladni ste prvih poslovnih izazova? Ako ste orijentirani na krajnji rezultat, a otvoreni ste za brojne promjene, snažan ste komunikator i imate utjecaj na ljude oko sebe, ovo je prilika koju ne biste trebali propustiti. Svi zainteresirani mogu se prijaviti klikom na link.

Jurković savjetovanje d.o.o. za Deceuninck, tvrtku globalno aktivnu u području dizajna i razvoja profila za vrata i prozore, vanjske podove, ograde, proširuje svoj tim u Hrvatskoj i zapošljava stručnjaka za upravljanje kvalitetom (m/ž). Bit ćete odgovorni za unaprjeđenje kulture i standarda kvalitete u Deceuninck Hrvatska. Odgovarate izravno Menadžeru za kontrolu kvalitete Europe i Vaš glavni cilj kontinuirano je poboljšavati razinu kvalitete. Detalje provjerite na linku i pravovremeno se prijavite.

Konzum d.d. zapošljava u Zagrebu te diljem jadranske obale na šest radnih mjesta. Od prodavača (m/ž), kuhara (m/ž), pa sve do vozača (m/ž). Provjerite kompletnu poslovnu ponudu, uvjete i benefite poslodavca, te aplicirajte do kraja ožujka.

Dom Medisal u Zagrebu nudi zaposlenje na čak četiri radna mjesta. Traže se viša medicinska sestra (m/ž), socijalni radnik (m/ž), medicinka sestra (m/ž) i fizioterapeut (m/ž). U ovom domu za starije osobe posebna pažnja posvećuje se pružanju vrhunske i profesionalne usluge osobama starije dobi, te se kontinuirano radi na vlastitom stručnom, tehnološkom i kadrovskom razvoju. Uvjeti i primanja i više su nego zadovoljavajući, pa ne propustite provjeriti natječaje.

Fina je u potrazi za dva djelatnika i to na pozicijama: voditelj odjela (m/ž) u Zagrebu i voditelj ključnih kupaca – ekspert (m/ž), u Zagrebu, Istri/Kvarneru i Dalmaciji. Poslodavac je moderna institucija na polustoljetnom iskustvu i uspješno provedenim projektima od nacionalne važnosti. Ukoliko smo vas zainteresirali za jedan od natječaja detalje potražite na linku i prijavite se do  19.03.

Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora ima raspisan natječaj na poziciji: Mitarbeiter im Bereich Marktberatung/Suradnik u području tržišnog savjetovanja (m/ž). Ako ste vrsni poznavatelj njemačkog jezika, dobro je, jer trebamo upravo to vaše znanje za iščitavanje oglasa na linku. Mjesto rada je Zagreb, a svim kandidatima želimo puno sreće s prijavama. 

Pevec ima raspisan natječaj za regionalnog koordinatora veleprodaje (m/ž) u Rijeci i Zagrebu. Vaš posao obuhvatat će preuzimanje odgovornosti za cjelokupan veleprodajni proces na dodijeljenom području, kao i za ostvarivanje planskih prihoda sektora veleprodaje. Ako vas krasi trogodišnje iskustvo, a imate minimalno završenu srednju školu, nemate što čekati, prijavite se još danas...

Sretno u pronalaženju posla!

posao.hr

Povratak na vrh