Plaće i do 14.800 kn: Donosimo top 10 natječaja koji se nude ovog tjedna!

Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. 

Euro-vrt d.o.o., ovlašteni je servisno-prodajni centar kvalitetnih i profesionalnih strojeva za održavanje i uređenje vrtova i okućnica, sportskih terena i parkovnih površina, te strojeva u poljoprivredi i šumarstvu. Trenutno proširuje svoj tim i zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž) i servisera-mehaničara (m/ž). Provjerite oba natječaja na linku i aplicirajte za željenu poziciju do 11.07.

MediClin GmbH & Co. KG, pruža novi dom starijim i nemoćnim osobama. Pomaže svojim stanarima u njihovom svakodnevnom životu i brine o njihovim potrebama, pa zato traži predane i motivirane medicinske sestre / medicinske tehničare za rad u inozemstvu. Poslodavac dolazi 27. i 28.06. u Zagreb kako bi upoznao sve zainteresirane kandidate te kako bi im predstavio pogodnosti koje tvrtka nudi. Kako se možete prijaviti? Detalji su u oglasu.  

Zagrebački trgovinski sistem d.o.o., specijalizirano je poduzeće za sve vrste čišćenja i održavanja poslovnih prostora, koje na tržištu postoji već više od 20 godina. Proširuje svoj tim i zapošljava djelatnice (m/ž) za poslove čišćenja poslovnih prostora. U svom radu koristit ćete ekološki razgradiva profesionalna sredstva za čišćenje, kao i najmodernije strojeve za što kvalitetnije izvršavanje usluge (roboti usisivači, visokookretajni strojevi za pranja podnih površina, strojevi za vanjska čišćenja na principu suhog leda,...). Specifičan pristup i visoka kvaliteta, kako ZTS-a kao poduzeća tako i njegovih djelatnika, prepoznata je kod velikog broja klijenata iz različitih djelatnosti. Ako se želite priključiti ovom uspješnom timu, provjerite način prijave na linku.  

Restoran „Sv. Filip i Jakov“ potražuje konobara (m/ž) za sezonski rad. Prethodno iskustvo u ugostiteljstvu nije neophodno, a osmosatni rad obavlja se u smjenama po dogovoru. Poslodavac osigurava smještaj i hranu, a početak rada je odmah. Više informacija oko prijave provjerite u oglasu.

U pizzeriji „Rikula“ na Kvaternikovom trgu potreban je konobar (m/ž). Prijašnje je iskustvo poželjno, no nije neophodno za prijavu. Plaća se kreće u rasponu od 4.500 kn - 5.000 kn. Ukoliko ste više zainteresirani za poziciju pomoćnog konobara (m/ž), provjerite i taj natječaj te aplicirajte na vrijeme.

Call centar za promidžbu proizvoda, smješten u centru Zagreba, traži više teleoperatera (m/ž). Očekuje vas šestosatno radno vrijeme, isključivo u jutarnjoj smjeni, kao i fiksna plaća. Stručna sprema i godine iskustva nisu presudni faktori kod odabira kandidata. Poslodavcu je bitno da ste komunikativni, radišni i redoviti na poslu. Za potencijalne dogovore i razgovor za posao, kontaktirajte poslodavca putem telefona iz oglasa.

Ako volite rad u veselom, organiziranom i stručnom okruženju, a uz to ste brza, spretna, temeljita i kreativna osoba s minimalno 2 godine iskustva  - upravo vas se traži za posao frizerke (m/ž) u jednom zagrebačkom salonu. Početna plaća koju možete očekivati u rasponu je od 4.000 kn do 5.000 kn, ovisno o znanju kandidata. Očekuje vas stalni radni odnos, a nedjeljom se ne radi, dok je svaki drugi ponedjeljak slobodan, što znači da imate dva produljena vikenda mjesečno. Dovoljno razloga za klik i prijavu!

Za radove na izgradnji vodoopskrbnih cjevovoda i kućnih priključaka na području grada Zagreba potreban je monter (m/ž) vanjskog vodovoda s prijašnjim radnim iskustvom. Ako instalacije i popravke imate u 'malom prstu', znate što vam je činiti – prijavite se.

Burger bar u centru Zagreba zapošljava grill majstora (m/ž) s minimalno dvogodišnjim radnim iskustvom u pravljenju delicija za navedenu poziciju. Ako ste zainteresirani za stalni radni odnos, a grill jela pripremate s lakoćom, kliknite na oglas i doznajte kontakt podatke.

Tvrtka START4YOU d.o.o., u suradnji sa svojim belgijskim partnerima, traži 3 fasadera / knaufera (m/ž) za rad u Belgiji. Glavne zadaće na ovom poslu uključuju izradu gipsanih kartonskih zidova i stropova (gips radove), kao i izradu svih tipova fasada. Ugodno radno okruženje, redovita i stabilna primanja od 1.800 eura do 2.000 eura, smještaj i prijevoz na teret poslodavca – sve su to benefiti zbog kojih se trebate prijaviti na ovaj natječaj. Početak radova je od 7. kolovoza, pa ne gubite vrijeme - klik na link.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji 'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

Oglasnik.hr

Povratak na vrh