Osvojena je Zagrepčanka! Tko su ovogodišnji pobjednici?

Ljubitelji trčanja, atletike i zdravog života otrčali su već svima dobro poznatu utrku, Zagrepčanka 512. Bilo je zahtjevno i napeto do samog kraja, međutim natjecatelji su dali sve od sebe i neki od njih sada ponosno nose titule osvajača Zagrepčanke! Ni hladnoća ni sjaj Adventa nisu odvratili pozornost predanim natjecateljima. Ti su hrabri osvajači dobili nagrade koje je osigurao generalni sponzor Oglasnik.

Zgrada Zagrepčanke je postala trkalište brojnih trkača iz Hrvatske i Europe! I ove se godine iznimno velik broj trkača i trkačica okušalo u ovom pothvatu. Bilo je tu nekih poznatih lica koja uporno pokušavaju osvojiti vrh ove poslovne zgrade, rekordera utrke i sudionika emisije o zdravom i brzom mršavljenju. Glavni i najglasniji navijači bile su naše maskote, papige Pero i Nara. Bodrile su naše natjecatelje i pružale „krilo“ podrške kada je trebalo. Dok su naše papige letjele po Zagrepčanki oko natjecatelja i ostalih navijača, trkači se nisu uspjeli smesti i ponosno su trčali sve do vrha Zagrepčanke.

Prvo se trčala SOLO utrka. Natjecatelji su individualno trčali do vrha. Renati Kožar i Antoniju Klekoviću, koji su najbrže otrčali stazu uručena nagrada Xiaomi Mi Band 4 i Xiaomi Mi True bežične slušalice. Sve je nagrade osigurao Oglasnik – generalni sponzor ove utrke.

Potom je uslijedila DUO utrka, a natjecatelji koji su se odlučili za nju trčali su u paru. Muškarac i žena zajedničkim snagama osvajali su vrh Zagrepčanke. Najbolji su bili Paula Šimunčić i Gabrijel Stojanović, a osvojili su nagradu Xiaomi Mi Band 4 i Xiaomi Mi True bežične slušalice. Oglasnik pobjednike nikada ne ostavlja praznih ruku!

U MEGA utrci natjecatelji su se čak dva puta trebali odvažiti na trčanje po 490 stuba! Najbolje fizički spremni i najizdržljiviji natjecatelj bio je Matjaž Mikloša, koji je uz najbržu natjecateljicu u kategoriji, Anu Čufer za nagradu dobio GoPro HERO7 White. Sa svojom novom kamerom moći će snimati najbolje atletske pothvate i iduće godine doći još bolji i snažniji! Najbolje za najbolje, mantra je Oglasnika.

Do nekog idućeg sportskog druženja...

 

Povratak na vrh