Oglasnik - Već 30 godina s Vama

Većina nas se sjeća scena čekanja u redovima na kioscima kako bi se kupio novi broj Plavog oglasnika i pregledala najnovija ponuda proizvoda i usluga, primjerice, stanova koji se iznajmljuju.

Ako ste Vi oni koji su se ‘rodili s mobitelom u ruci’, Oglasnik vam je zasigurno poznatiji kao web platforma na kojoj možete kupiti povoljne proizvode i usluge te prodati svoje rabljene stvari. A sada su na tržište izbacili i mobilnu aplikaciju koja će još dodatno olakšati kupovinu i prodaju novih te rabljenih stvari u pokretu.

No alt text provided for this image

Platforma za oglašavanje

Oglasnik ima toliki utjecaj da je njegovo ime postalo sinonim za oglašavanje svih vrsta proizvoda i usluga. U vrijeme osnutka, 1989. godine, ova tvrtka bila je prva privatna novina na području cijele istočne Europe.

Iako je glavni simbol Oglasnika tiskano izdanje, ova platforma za oglašavanje razvila se u kombinaciju tiskanog, web izdanja te mobilne aplikacije. Platforma je prilagođena za sve skupine korisnika i pokriva najveći broj kanala za oglašavanje. Kad se kaže da negdje ima baš svega – i to od igle do lokomotive, obično je posrijedi metafora. No, na Oglasniku je to stvarnost. Ako ste ikad kupovali nešto na Oglasniku, onda zasigurno znate da ćete proći povoljno, a i pronaći baš ono što tražite.

Danas ovaj svestrani Oglasnik slavi 30 godina svojeg postojanja. O njegovoj snazi dovoljno govori činjenica da oglasnik.hr ima oko 1.000.000 posjeta mjesečno te više od 1.000.000 aktivnih oglasa. Velika posjećenost rezultira i velikom potražnjom, ali i ponudom, što u konačnici čini sretnima i kupce i prodavače.

Oglasnik svakodnevno spaja na tisuće kupaca i prodavča koji kupuju i prodaju skoro sve što se može zamisliti. Sva Oglasnikova izdanja, bila ona tiskana ili online, neprestano se razvijaju kako bi se dodatno olakšala kupovina i prodaja novih te rabljenih stvari.

No alt text provided for this image

Oglasnik grupacija

Oglasnik grupaciju čine tiskana izdanja Oglasnika, specijalizirani magazini Auti.hr i Nekretnine, te internetske stranice oglasnik.hrposao.hredukacija.hr i auti.hr.

Portal posao.hr ističe se kao jedan od vodećih portala za zapošljavanje na hrvatskom tržištu. Ova platforma povezuje poslodavce i posloprimce. Cilj portala je poticanje zapošljavanja, samozapošljavanja i poduzetništva te promoviranje područja upravljanja ljudskim resursima. Portal ove godine slavi 17 godina svojeg postojanja i u tom je razdoblju na njemu objavljeno više od pola milijuna oglasa. Godišnje ovaj portal posjeti dva i pol milijuna ljudi.

No alt text provided for this image

Posao u Oglasniku

Naš najveći kapital i kompetitivna prednost stručni su, motivirani i talentirani zaposlenici. Uz ostvarenje zadanih ciljeva, veliku pažnju posvećujemo profesionalnosti, predanosti poslu, pozitivnom stavu i najvažnije: timskom radu. S našim zaposlenicima možemo savladati sve izazove!

Ako ste zainteresirani za rad u našem timu, javite se s otvorenom molbom na mail: marketing@oglasnik.hr

No alt text provided for this image

I za kraj, ukratko o nama:

  • Oglasnik je osnovan 1989. godine u Zagrebu, kao prva privatna novina, ne samo na našim prostorima, nego i na prostoru cijele Istočne Europe.
  • Oglasnik je jedini nacionalni oglasnik s punih 30 godina iskustva.
  • Oglasnikovo web sjedište ove godine slavi 20 godina postojanja.
  • Portal posao.hr dio je najveće asocijacije za regrutiranje poslodavaca i posloprimaca – ‘The Network’, koja broji više od 130 zemalja diljem svijeta i razmjenjuje oglase na globalnoj razini.
  • Magazin Nekretnine jedinstven je na tržištu po ponudi foto oglasa.
  • Oglasnikov papagaj, pripadnik vrste Spix’s macaw, konstantno obilazi gradove diljem Hrvatske i dijeli zagrljaje kako bi podsjetio ljude na ono što je zbilja bitno; ljubav, zajedništvo i prijateljstvo.
Povratak na vrh