Novo izdanje magazina Auti.hr!

Četrnaesto izdanje magazina Auti.hr na kioscima je od 1.10. i donosi aktualne teme iz auto industrije, više od 1500 automoto oglasa te aktualne ponude auto kuća.

Zavirite s nama u budućnost te se 'provozajte' do široke lepeze  e-bicikala koji su vam dostupni na tržištu, jer jedno je sigurno – trend električnih bicikala zaludio je svijet.

Ukoliko vas zanimaju noviteti na tržištu automobila, provjerite što vam donosi Renault. Treća generacija Méganea R.S. želi postati novo mjerilo u klasi sportskih kompakata C-segmenta. Razlog je to zbog kojeg su inženjeri odjela Renault Sport u nju udahnuli svu svoju strast i vještinu. Vođen snažnim dizajnom, usredotočen na performanse, Renault MEGANE R.S. ne pokušava sakriti svoj sportski pedigre i pruža vrhunski vozački užitak na cesti i na stazi. Koje još preference nudi, provjerite u svježe tiskanom izdanju magazina Auti.hr.

A jeste li znali da jednostavnim trikovima možete riješiti puno gorućih problema unutar i izvan vašeg limenog ljubimca? Provjerite koje smo izdvojili za vas i riješite se briga.

Novi Citroën Berlingo, utemeljitelj segmenta vozila za slobodno vrijeme 1996. godine, nastavlja priču 3. generacije s originalnom, jednostavnom i funkcionalnom siluetom karoserije. Ona se uspješno mijenjala tijekom vremena kako bi postala referenca u "praktičnom smislu", partner u svim aktivnostima za slobodno vrijeme i svim obiteljima. Više detalja pronađite na stranicama magazina.

Popratite i istraživanje koje smo proveli za vas i doznajte kakva je 'kultura parkiranja' kod nas te isplati li se uopće kretati u centar grada s autom.

Ako vas zanima bogata ponuda auto kuća provjerite koji se to automobili i teretna vozila nude te ako imate problem na svom limenom ljubimcu kontaktirajte nas putem maila kontakt@auti.hr. Naši stručnjaci vam redovito daju odgovore na pitanja vezana uz probleme na vašim vozilima.

Ovo i još puno toga čeka vas u novom broju magazina Auti.hr koji je na kioscima diljem Hrvatske od 1.10. za samo 9, 90 kn!

Uživajte u čitanju!

Povratak na vrh