Novi broj magazina Oglasnik nekretnine na kioscima od 1.12.

Magazin za nekretnine i uređenje doma s 2500 foto oglasa Oglasnik nekretnine, na kioscima je od 1.12. Pored bogate ponude nekretnina koje se trenutno nalaze na našem tržištu, očekuju vas i brojni zanimljivi članci na temu uređenja vašeg doma.

Doznajte sve o shabby chik uređenju doma iz prve ruke. Zaljubljenica u uređenje interijera, približit će vam ovaj rustikalni stil, koji oživljava namještaj naših predaka i budi neizmjernu inspiraciju.

Očekuju vas i brojne druge teme, poput one - kako se riješiti vlage u vašem domu? Popratite korisne savjete koji će vam olakšati zimski period i pomoći vam da se riješite ovog neugodnog posjetitelja.

Donosimo i 5 ključnih stvari koje morati napraviti prije useljenja, kako bi vam taj stresan period prošao što jednostavnije i bezbolnije.

Također, dopustili smo našim čitateljima da budu influenceri u barem jednom broju Oglasnik nekretnina te vam donosimo njihove omiljene kutke, koji vas mogu inspirirati na promjene u vašem domu.

Ako pak ne znate kako da si osigurate miran zimski san, mi znamo! Naših nekoliko savjeta pomoći će vam da u svojoj mirnoj oazi provedete najrelaksiranije trenutke i odmorite se za nove izazove pred vama. Sve čari spavaće sobe još su jedna tema koju ne smijete propustiti.

Ovo, i još mnogo toga očekuje vas u novom broju, stoga prelistajte 150 svježih stranica magazina Oglasnik nekretnine i pronađite teme koje vas najviše zanimaju.

Čitamo se od 1.12.!

Povratak na vrh