Novi broj magazina Auti.hr stiže na kioske 21.06.!

Trinaesto izdanje časopisa Auti.hr donosi aktualne teme iz industrije, više od 1500 automoto oglasa te aktualne ponude auto kuća.

Novi magazin donosi temu broja – vožnju na 2 kotača! Zavirite s nama u povijest te se 'provozajte' do današnjih luksuznih modela koji su vam dostupni na tržištu. Najbolji motocikli koje možete nabaviti u ovome trenutku izgledaju uzbudljivije i opasnije od najnovijih modela automobila. Neki od njih doimaju se poput prototipa trkaćih zvijeri iz posljednjeg nastavka ’Pobješnjelog Maxa’ ili pak o prijevoznom sredstvu nekog super junaka. Konačnu presudu za model s kojim možete uživati u ljetnim mjesecima donesite sami, provjerom u novom broju magazina Auti.hr.

Stuttgart. Brzo. Puritanski. Emotivno. U posljednjih 70 godina brend Porsche bio je sinonim za stvaranje sportskih automobila po najvišim standardima. Prvo vozilo koje je nosilo ime Porsche registrirano je 8. lipnja 1948. i bio je to 356 "No. 1" Roadster. Može se reći da je toga dana brend Porsche rođen. Ove godine slavi 70 godina postojanja, pa ne propustite zaviriti u novo magazinsko izdanje i vremeplovom se prisjetite serije modela ovog moćnog proizvođača.

A svi ponekad sanjaju da provedu ljetne praznike putujući u kamp kućici ili prikolici, slobodni od obaveza, bez točnog odredišta, kako plove cestama i nasumično odabiru gdje će provesti tih nekoliko tjedana godišnjeg odmora. Moderne kamp kućice pružaju sav luksuz i avanturizam koji vam treba. Ne propustite više detalja na novim stranicama magazina.

Sigurno planirate godišnji odmor! Premda je, radi sigurnosti putnika, automobil nužno redovito servisirati i održavati, ukoliko se za ljetne praznike odlučite upustiti na dugo krstarenje vlastitim automobilom trebate osigurati vozilo za izazove koje pred njega stavljate. Ulje motora, rezervni kotač, udobnost putovanja, samo su neke od stavki na koje morate pripaziti, želite li da vaše putovanje protekne sigurno i ležerno. Provjerite sve savjete u magazinu i dobro se pripremite za ljetni odmor.

Novi SUV C5 iz Citroën kuhinje, Lexus LS+ Concept s automatiziranom vožnjom, novi Peugeot 108 – urbani gradski automobil, neki su od noviteta iz auto industrije koje ne propustite detaljnije  popratiti  na tiskanim stranicama magazina.

Ukoliko vas zanima bogata ponuda auto kuća provjerite koji se to automobili i teretna vozila nude, a ako imate problem na svom ljubimcu, kontaktirajte nas putem maila kontakt@auti.hr. Naši stručnjaci vam redovito daju odgovore na pitanja vezana uz probleme na vašim vozilima, a sve ih možete vidjeti u rubrici 'Doktore pomozite!'.

Ovo i još puno toga čeka vas u novom broju magazina Auti.hr koji je od četvrtka 21.06. na kioscima diljem Hrvatske za samo 9, 90 kn!

Uživajte u čitanju!

Povratak na vrh