Novi broj magazina Auti.hr je na kioscima!

Petnaesto blagdansko izdanje magazina Auti.hr na kioscima je od 24.12. i donosi aktualne teme iz auto industrije, više od 1 500 automoto oglasa te aktualne ponude auto kuća.

Pripremite se za zimske uvjete vožnje s nama. Led, cesta, auto i vi mogu biti loša kombinacija, pa popratite naše savjete i nadmudrite 'ledeni pokrivač na cesti'.

Pitate se kako otići na skijanje s malim automobilom, e pa mi znamo! Donosimo nekoliko trikova koji će vam put na omiljenu sniježnu destinaciju učiniti manje stresnim.

A jeste li znali da glazba itekako utječe na vašu koncentraciju u vožnji, a vaš horoskopski znak mnogo govori o vašem stilu vožnje? Provjerite obje teme u magazinu, iznenadit ćete se. 

Donosimo vam i sve o Autowillu, prodajno-servisnom centru. Pratimo njihov razvoj od samih početaka iz davne 1970. godine, pa sve do godina izvrsnosti.

A ukoliko vas zanimaju odgovori na široku lepezu pitanja, popratite rubriku 'Doktore pomozite' i javite nam se na mail: kontakt@auti.hr, ako i vi imate problem na vašem limenom ljubimcu. Naši stručnjaci vam redovito daju odgovore na brojna pitanja vezana uz probleme na vašim vozilima.

Ovo, i još puno toga, čeka vas u novom broju magazina Auti.hr, koji je na kioscima diljem Hrvatske od 24.12. za samo 9, 90 kn!

Povratak na vrh