Nije prvotravanjska šala - magazin Oglasnik nekretnine je na kioscima!

Magazin za nekretnine i uređenje doma s 2500 foto oglasa – Oglasnik nekretnine, na kioscima je od ponedjeljka, 01.04. Pored bogate ponude nekretnina koje se trenutno nalaze na našem tržištu, očekuju vas i brojni zanimljivi članci na temu uređenja vašeg doma.

Doznajte sve o čarima proljetnog uređenja vašeg interijera i eksterijera. Probudite proljeće u svom domu i 'zaplešite' u vedrim bojama.Vrijeme je...

Očekuju vas i brojne druge teme, poput one - kako napraviti uskrsne dekoracije brzo i jednostavno? Popratite korisne savjete koji će vam dati brojne ideje i olakšati vam dekoriranje vašeg doma.

Donosimo i 5 savjeta za uređenje "pinteresantne" dječje sobe, kako biste bili u korak s trendovima. Pinterest 'u malom' i široka paleta ideja čekaju na vaše prelistavanje...

Također, ukoliko planirate renovirati postojeći poslovni prostor ili tek pokrećete vlastiti posao, pa trebate svježe ideje s tržišta, donosimo vam nekoliko savjeta dizajnerice Ivane Banay. 

Ovo, i još mnogo toga očekuje vas u novom broju, stoga prelistajte 126 svježih stranica magazina Oglasnik nekretnine i pronađite teme koje vas najviše zanimaju.

Nije šala...čitamo se! 

Povratak na vrh