Ne propustite Zagreb auto show

Međunarodni salon automobila, motocikala, gospodarskih vozila i prateće industrije

Zagreb Auto Show - međunarodni salon automobila, motocikala, gospodarskih vozila i prateće industrije vraća se na Zagrebački velesajam od 5. do 10. travnja 2016. godine.

Kako bi se Salon pripremio na najvišoj razini, u pripremu i realizaciju projekta izravno su uključeni Grad Zagreb, Turistička zajednica Grada Zagreba, Zagrebački holding i Zagrebački velesajam, a sam Salon automobila autoriziran je od međunarodnog udruženja proizvođača automobila i dijelova OICA.

Razumijevajući važnost multiplikatorskih efekata za gospodarstvo Grada, kao i promotivnu poruku koja se kroz Salon automobila odašilje iz Zagreba u svijet, Turistička zajednica Grada po prvi puta je uključena u operativnu pripremu, kako bi destinacija grada Zagreba postala još privlačnija inozemnim, ali i domaćim turistima.

Zagreb Auto Show 2016. održava se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

Zagreb Auto Show nacionalna je dragocjenost, međunarodno priznati događaj od posebnog društvenog i medijskog značenja za Republiku Hrvatsku, pripreman s puno ljubavi. Spajajući pozitivne efekte svih kanala tržišne komunikacije, Zagreb Auto Show snagom osobnog kontakta daje više - jedinstven doživljaj novog proizvoda i ukupne ponude u živo.

Cjelovitost izlagačkog postava potvrđeno je nastupom više od 350 izlagača. Očekuje se 40 premijernih prikazivanja vozila, 82 branda automobila, motocikala i gospodarskih vozila te po prvi put dva hrvatska proizvođača električnih vozila i skutera.

Status izlagača potvrdili su i tržišni lideri rezervnih dijelova, servisne opreme, leasing kuće te domaća i strana naftna industrija.

U funkciji Zagreb Auto Show-a sav je raspoloživ paviljonski i otvoreni prostor na Zagrebačkom Velesajmu - 14 paviljona i otvoreni prostor na punih 70.000 m2.

U pripremi su mnoga iznenađenja i tematska događanja - Izbor Zvijezde Salona, Auto Moto Forum, Karting utrke u paviljonu 35, susreti Bikera i Moto Alka, Auto Moto Slalom - natjecanje u spretnosti vožnje, DJ Akademija, Crazy Cars - akrobatske vožnje automobila i motora, Harley Show, Automodeli na daljinsko upravljanje: izložba i utrke, izložbe oldtimera i maketa željeznica te malih modela automobila, Mladi & inovativni - FSB racing team i još mnogo toga.

Iz bogatog nagradnog fonda izdvajamo glavnu nagradu - Volkswagen Up, a specijalna nagrada za posjetitelje je dvadeset ulaznica za Europsko prvenstvo u nogometu.

Vijest je preuzeta sa portala zgportal.com

Povezane vijesti

Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za…

Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za besplatne radionice za mlade nezaposlene

Danas započinju prijave za besplatne radionice za mlade nezaposlene "Think Outside the Box!" Radionice se održavaju u okviru projekta želim posao! koji je namijenjen mladim nezaposlenim osobama od 19 - 30 godina s područja grada Zagreba. Ciklus radionica održava se po peti puta i počinje 29.11.2017.

20.11.2017.
Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za…

Otvoren novi prodajno servisni centar Toyote u zagrebačkoj Dubravi

Na svečanosti održanoj 26.10.2016, u zagrebačkoj Dubravi proslavljeno je otvaranje najnovijeg Toyota centra Zagreb u Aveniji Dubrava 126.

28.10.2016.
Povratak na vrh