Na Oglasniku možete pronaći baš sve - od igle do vlakića…

"Sigurna zabava za cijelu obitelj" glavno je načelo tvrtke KAMANDR WHEEL koja se bavi proizvodnjom cestovnih vlakova i zabavnih sadržaja - te ujedno osigurava da sve što proizvedu bude u skladu s međunarodnim zakonima i standardima. 

Njihovi proizvodi zasigurno osiguravaju zabavu za cijelu obitelj. A u to ćete se uvjeriti kada pogledate što sve prodaju putem Oglasnika. U njihovoj ponudi pronaći ćete cestovne vlakiće unikatnog dizajna i prikolice za cestovne vlakiće. 

Proizvode ovakvog tipa zasigurno niste očekivali na našim stranicama, ali kod nas očito možete pronaći baš sve - od igle do vlakića… 

Prvo što je KAMANDR WHEEL stavio u ponudu na Oglasnik je atraktivan turistički vlakić VIGO po cijeni od 64.705 eura. Ovaj vlakić je izrađen 2006. godine, a naknadno je obnovljen. Pretežno je žute boje i idealan je za turističku djelatnost u nacionalnim parkovima i parkovima prirode, gradovima, zabavnim parkovima. Primjeren za vjenčanja i druge prigode. Iznimno je okretan za vožnju po uskim ulicama i šetnicama. Dodatne detalje o proizvodu potražite putem linka.

Uz VIGO u ponudi Oglasnika je i crveni cestovni vlakić FRT MOUNT (2-209) po cijeni od 110.000 eura. Proizveden je 2017. godine i dizajniran za cjelogodišnje djelovanje. Pogodan je čak i za brdoviti teren. S lakoćom podnosi snijeg i led. Za dodatnu udobnost putnika od proizvođača možete zatražiti da ovaj vlakić opremi i dizelskim grijanjem. Vlakić je odobren za uporabu na javnim cestama. Samo zamislite kako bi to izgledalo da se ovakva kompozicija pojavi na našim ulicama... Koliko bi zapravo taj vlakić privukao pažnje? 

Detalje o FRT MOUNT-u potražite putem linka.

Kako bi povećali broj sjedećih mjesta na Vašem novom vlakiću uz njega možete naručiti i dodatne prikolice po cijeni od 9.411 eura. Prikolice su proizvedene 2010. godine, a imaju mjesta za maksimalno 70 odraslih osoba. Dodatne detalje o prikolicama potražite putem linka.

Želite vlakić za svoju djelatnost ili bi Vam on poslužio za zabavne obiteljske vožnje? Ako ste zainteresirani za kupnju, nemate što čekati. Javite se prodavaču već danas i to pozivom na: (+420) 603/498-908.

Povratak na vrh