Mrežnica Run 2019. - izazov u prirodi

U nedjelju 23. lipnja u gradu Duga Resa, udaljenom 65 kilometara od Zagreba, održat će se cestovna atletska utrka građana - 2. Mrežnica Run 2019.

Staza kojom će trkači projuriti - proteže se ulicama grada Duge Rese te obalom prelijepe rijeke Mrežnice, jedne od najposjećenijih turističkih destinacija kontinentalne Hrvatske. Ova utrka sastoji se od 1 kruga duljine 5000 m za dionicu od 5 km, odnosno 2 kruga za dionicu od 10 km.

Ponosni smo što je Oglasnik ove godine medijski pokrovitelj ove zelene utrke. Na obali rijeke Mrežnice trkačima će se pridružiti i Oglasnikov papagaj koji će začiniti Dugu Resu pozitivom i motivirati sve sudionike toplim zagrljajima.

Na ovu utrku mogu se prijaviti sportaši, profesionalni trkači, ali i svi koji žele malo dodatne rekreacije. Pa zašto baš Vi ne bi sudjelovali u utrci? Pozovite i svoje prijatelje, jer bi ovo moglo biti jedno nezaboravno iskustvo. Prijave su otvorene sve do 12.06.2019.

Prošle godine ovo je bio veliki događaj s više od 200 prijavljenih, a ove godine očekuje se i znatno veći broj prijava.

Svim trkačima na 5 km i/ili 10 km s uplaćenom kotizacijom osiguran je:

  • startni broj i čip
  • vrećica
  • majica s logom utrke
  • bandana 

Cool nagrade za uspomenu, zar ne? A za povratak snage i energije osigurana je i okrepa na samom startu, tijekom utrke, a u ciljnom prostoru osigurano je voće, krafne, napitci....

Peharima se nagrađuje apsolutni pobjednik i pobjednica utrke na 5 km i 10 km te najbrži Dugorešanin i Dugorešanka na 5 km i 10 km, dok se medaljama nagrađuju tri prvoplasirana i prvoplasirane po kategorijama za muškarce i žene.

Apsolutni pobjednik i pobjednica u utrkama 5 km i 10 km bit će također nagrađeni umjetničkim slikama Dugorešana, akademskog slikara Vladimira Bašića i slikara Vladimira Halovanića.

Pobjednici utrka na 5 km i 10 km u kategorijama Dugorešan/Dugorešanka nagrađuju se i dodatnim praktičnim nagradama.

No, ono što je bitnije od pobjede vrijedno je iskustvo i doživljaji koje će sudionici steći prilikom utrke. Osim toga baš nitko po završetku utrke neće otići kući praznih ruku. Svi trkači koji završe utrku dobit će sudioničku medalju i zagrljaj našeg papagaja.

Ne propustite priliku okušati se u izazovu života! Prijavite se već danas, klikom na link. Čekamo Vas!  

Povratak na vrh