Magazin Auti.hr je na kioscima diljem Hrvatske!

Trinaesto izdanje časopisa Auti.hr na kioscima je i donosi aktualne teme iz industrije, više od 1500 automoto oglasa te aktualne ponude auto kuća.

Novi magazin donosi temu broja – vožnju na 2 kotača! Zavirite s nama u povijest te se 'provozajte' do današnjih luksuznih modela koji su vam dostupni na tržištu.

Ukoliko se pripremate za godišnji odmor, doznajte kako pripremiti vašeg limenog ljubimca za duga putovanja. A ako planirate povesti i svog kućnog ljubimca i za to ćete trebati dodatnu pripremu, pa popratite naše korisne savjete.

Jeste li znali da klima u vašem automobilu može biti pogubna? Provjerite koliko je opasna i kako se trebate ponašati kako biste izbjegli sve neugodnosti koje ona nosi.

Mali auto, a puno stvari? Boljka gotovo svakog vozača! Kako napraviti mjesta u malom automobilu za sve potrebne stvari koje nosimo na godišnji? Ne propustite pročitati na stranicama magazina Auti.hr.

Novi SUV C5 iz Citroën kuhinje, Lexus LS+ Concept s automatiziranom vožnjom, novi Peugeot 108 – urbani gradski automobil, neki su od noviteta iz auto industrije koje ne propustite detaljnije  popratiti  na tiskanim stranicama magazina.

A ako vas zanima bogata ponuda auto kuća provjerite koji se to automobili i teretna vozila nude, a ako imate problem na svom ljubimcu, kontaktirajte nas putem maila kontakt@auti.hr. Naši stručnjaci vam redovito daju odgovore na pitanja vezana uz probleme na vašim vozilima, a sve ih možete vidjeti u rubrici 'Doktore pomozite!'.

Ovo i još puno toga čeka vas u novom broju magazina Auti.hr koji je na kioscima diljem Hrvatske za samo 9, 90 kn!

Uživajte u čitanju!

Povratak na vrh