Luckasto da ne može biti luckastije! Što sve ljudi u Hrvatskoj prodaju?

Da vam ne manjka sreće, nabavite sjemenke djeteline s 4 lista. Sretna mini kutijica sadrži mini teglicu sa sjemenkama, iz kojih u vrlo kratko vrijeme i uz lagano dodavanje vode izrastu predivne i sretne djeteline s 4 lista. Zaboravite na potragu one najsretnije djeteline u moru onih 'nesretnih' s 3 lista. Kupite si sreću, vrlo povoljno.

A ako se natječete tko će pokloniti što otkačeniji i neobičniji poklon, imamo super ideju. Rogovi američkog bufala razveselit će svakog kolekcionara, a i, složit ćete se, to je ultra unikatan poklon.

Konopljino platno, vješto tkano, očuvano i bez prepoznatljivog starinskog mirisa, prodaje se zainteresiranim kupcima. Ne moramo napominjati koliko je konopljino platno poznato u narodnoj medicini?

Vaša omiljena lutka 'izgubila' je oko u žaru igre? Ne brinite, imamo rješenje za vas. Prodaju se oči za lutke sa zjenicama u različitim bojama. Odaberite model koji se najbolje uklapa na vašu lutku i ne brinite, u pitanju nisu gumbi nego originalne oči. Pa vi recite da ovo nije luckast oglas.

Kolekcionari, pozor! Prodaje se Playboy iz prošlog stoljeća, pa svim pripadnicima 'old school' garde savjetujemo da ovu priliku ne propuste.  

Sjećate se PEZ figurica? Ako ste uz to ljubitelj i Disney i Kinder igračaka, a 'moraš skupiti sve' vaša je mantra, onda je ovo oglas za vas. Cijena je i više nego razumljiva, ne propustite klik.  

 

Ove oglase i još brdo drugih potražite na Oglasniku. Neka vas ne iznenadi kad naletite na stare gumene lutke, zlatne listiće za pozlaćivanje, bistu cara Franje Josipa, JNA opremu i još brojne druge netipične oglase. Oglasnik ima baš sve.

Povratak na vrh