Kreće Zagreb Auto Show

Zagreb Auto Show, međunarodni salon automobila, motocikala, gospodarskih vozila i prateće industrije ponovo otvara svoja vrata od 10. do 15. travnja 2018. godine.

Zagreb Auto Show događaj je od posebnog gospodarskog i društvenog značaja za našu zemlju i ovaj dio Europe te kao takav uživa punu potporu Grada Zagreba. Salon je član prestižne OICA obitelji svjetskih autosalona, što mu omogućava privilegiju premijernih prikazivanja vozila.

Uspješna poslovna suradnja s INA -om d.d. kao generalnim sponzorom Zagreb Auto Showa ostvarena je i za ovogodišnje izdanje Salona.

Više od 400 izlagača ispunit će 14 paviljona i otvoreni prostor na ukupno 70.000 m² na kojem posjetitelje očekuju adrenalinski spektakli: 130 premijernih predstavljanja osobnih, gospodarskih i kamp vozila, motocikala i quadova. Svoje izlaganje potvrdili su i  tržišni lideri rezervnih dijelova i servisne opreme, leasing kuće, domaća i strana naftna industrija.

Tri poligona

Show program uključuje tri poligona, Enduro motociklističko natjecanje, poligon Brzi i žestoki sa Drift i Auto slalom taxi vožnjama te auto natjecanjima, kaskaderski moto show by Dejan Špoljar i by Matija Podhraški te vožnje buggy modela na automodelarskom poligonu. Zatim slijedi koncert grupe Opća opasnost, izbor Zvijezde Salona, defile Harley Davidsona, karting natjecanja. Tu je i tradicionalni defile i izložba oldtimer vozila, izložba maketa vlakova i autića, izlaganje prototipa trkaćeg bolida i još mnogo toga.

Novosti iz auto-moto svijeta

Novost za posjetitelje željnih aktualnih informacija je otvorena pozornica paviljona 5 gdje će se u formi talk showa i panel diskusija raspravljati i prezentirati  novosti iz  auto-moto svijeta uključujući svakako i  sigurnost svih sudionika u prometu. Neke od tema su ‘Jesu li dizelaši ‘mrtvi?', ‘Benzin, hibrid ili struja kao alternativa’, 'Čovjek kao faktor sigurnosti cestovnog prometa', 'Mobilnost za sve', 'Starost voznog parka u Hrvatskoj – koje su posljedice i kako okrenuti trend?', 'Motociklisti kao ugrožena skupina u prometu i kako povećati sigurnost'.

Radno vrijeme Salona je do 21 sat, a u petak i subotu do 22 sata.  Glavna nagrada za posjetitelje s kupljenom ulaznicom je Toyota Yaris Hibrid.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji od 3. do 9. travnja 2018. od 10 do 15 sati na blagajnama Zagrebačkog velesajma.

Više informacije potražite na www.zv.hr i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Povratak na vrh