Interliber 2015. - Zagreb

Održava se od 10.11. do 15.11. i ulaz je besplatan!

I ove godine ljubitelje knjige u Zagrebu od 10. do 15.11. dočekat će puni paviljoni 5 i 6 Zagrebačkog velesajma, pregršt novih naslova, predstavljanja knjiga, dolazak domaćih i inozemnih književnih zvijezda, neposredni razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi.

No, sve navedeno je tek dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici i izložbenim prostorima izlagača.

Svi najznačajniji domaći nakladnici predstavit će na Zagrebačkom velesajmu bogat program novih izdanja s najrazličitijih područja, dokazujući kako hrvatsko nakladništvo zna i pronalazi put do ljubitelja knjige.

Uz to, na ovogodišnjem Interliberu predstavit će se i poslovni svijet izdavačkog te edukativnog stvaralaštva, s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu.

Interliber 2015. održat će se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske.

Važno je napomenuti kako će ovogodišnji Interliber biti bogatiji i za još jednu osobitu atrakciju za posjetitelje – ZNANSTVENI KVART!

Zajednica nakladnika i knjižara Hrvatske u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture, donosi program znanstvene kulture u sklopu kojeg će moći uživati svi željni znanja u praksi.

Posebno osmišljeni dodatni sadržaj Interlibera nosi naziv Znanstveni kvart, a predstavlja interaktivan pristup prenošenja znanja i popularizaciju svih znanosti na praktičan i zabavan način.

Posjetitelji će tako moći sudjelovati u raznim interaktivnim pokusima i radionicama, te poigrati se sa znanstveno-tehnološkim izlošcima koji će biti predstavljeni na promo-punktovima u paviljonu 6, gdje će program izvoditi brojne udruge, fakulteti, znanstveni instituti te istaknuti pojedinci iz znanstvene zajednice.

CitajMe.com medijski je pokrovitelj Interlibera drugu godinu zaredom stoga ćete na našim stranicama moći pratiti mnogobrojne informacije vezano uz sajam, pročitati najave, reportaže, te razgovore sa sudionicima i posjetiteljima.

I na kraju, informacija koja će razveseliti sve – i ove godine, ulaz na Interliber bit će besplatan za sve posjetitelje!

Vijest je preuzeta sa portala citajme.com

Povezane vijesti

Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za…

Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za besplatne radionice za mlade nezaposlene

Danas započinju prijave za besplatne radionice za mlade nezaposlene "Think Outside the Box!" Radionice se održavaju u okviru projekta želim posao! koji je namijenjen mladim nezaposlenim osobama od 19 - 30 godina s područja grada Zagreba. Ciklus radionica održava se po peti puta i počinje 29.11.2017.

20.11.2017.
Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za…

Otvoren novi prodajno servisni centar Toyote u zagrebačkoj Dubravi

Na svečanosti održanoj 26.10.2016, u zagrebačkoj Dubravi proslavljeno je otvaranje najnovijeg Toyota centra Zagreb u Aveniji Dubrava 126.

28.10.2016.
Povratak na vrh