Imate svoj start-up i spremni ste se predstaviti investitorima?

Prijavi se na start-up natjecanje Zagreb Connect 2015!

Grad Zagreb drugu godinu za redom organizira start-up konferenciju Zagreb Connect u suradnji s Veleposlanstvom Države Izrael u Hrvatskoj, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Zagrebačkim velesajmom.

Start-up konferencija Zagreb Connect

Cilj konferencije je dati priliku poduzetnicima početnicima iz grada Zagreba i šire regije da nauče što bolje predstaviti svoje poslovne ideje i omogućiti im susret s potencijalnim investitorima i poslovnim anđelima.

Konferencija i pitch natjecanje održat će se 12. studenog 2015. u Kongresnom Centru na Zagrebačkom velesajmu, dok je priprema finalista i rad s mentorima u svojevrsnom bootcampu predviđen za 11. studenog 2015.

Ukoliko želiš predstaviti svoj projekt potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i poslovnim anđelima te se povezati s ljudima iz start-up svijeta prijavi se na pitch natjecanje!

15 najboljih start-upova dobiti će priliku raditi s poznatim europskim i izraelskim mentorima te osvojiti nagrade vrijednosti 125.000kn!

 

Prijava start-up projekata: http://zagrebconnect.zagreb.hr

Rok za prijavu: 5. Listopada, 2015.

Prijava i sudjelovanje na konferenciji je besplatno. Veselimo se tvom odazivu!

Zanima te kako je izgledao Zagreb Connect 2014? Provjeri ovdje.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obrati na: zagrebconnect@zagreb.hr

Vijest je preuzeta sa portala www.womenainadria.com

Povezane vijesti

Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za…

Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za besplatne radionice za mlade nezaposlene

Danas započinju prijave za besplatne radionice za mlade nezaposlene "Think Outside the Box!" Radionice se održavaju u okviru projekta želim posao! koji je namijenjen mladim nezaposlenim osobama od 19 - 30 godina s područja grada Zagreba. Ciklus radionica održava se po peti puta i počinje 29.11.2017.

20.11.2017.
Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za…

Otvoren novi prodajno servisni centar Toyote u zagrebačkoj Dubravi

Na svečanosti održanoj 26.10.2016, u zagrebačkoj Dubravi proslavljeno je otvaranje najnovijeg Toyota centra Zagreb u Aveniji Dubrava 126.

28.10.2016.
Povratak na vrh