Garminov vivosport, najnoviji GPS pametni mjerač aktivnosti, može biti tvoj!

Najnoviji u liniji mjerača aktivnosti tvrtke Garmin je vívosportTM, pametni mjerač aktivnosti s ElevateTM cjelodnevnim mjerenjem pulsa na zapešću i GPS-om za točno praćenje svake šetnje, trčanja i vožnje. Uz uvijek uključen Garmin ChromaTM zaslon u boji osjetljiv na dodir i nove sportske aplikacije za sve, od treninga snage do biciklizma i kardio vježbi, vívosport je optimiziran i za unutarnji i za vanjski trening. Pametne obavijesti vas ostavljaju povezanima i kada se prebacujete s jedne aktivnosti na drugu, a alati za praćenje kondicije i wellnessa pružaju vrijedne informacije, kao što su kondicijska dob i razina stresa. Siguran za nošenje tijekom kupanja i tuširanja s autonomijom baterije od 3 do 7 dana u pametnom načinu rada i 8 sati u GPS načinu rada, ovaj ultra tanki mjerač aktivnosti izrađen je za život u pokretu. Uz sve navedeno idealan je poklon za sve sportaše! Imate jedinstvenu priliku osvojiti ovaj sat ukoliko se priključite utrci po stepenicama – 'Zagrepčanci 512', koja se održava 8.12. u jednoj od najviših poslovnih zgrada u Zagrebu – Zagrepčanci.

"Shvaćamo da mnogi korisnici radije vježbaju s tankom fitness narukvicom, ali ne žele se odreći funkcija za fitness i povezivanje koje se obično nalaze na pametnim satovima", rekao je Andrew Silver, Garmin EMEA voditelj grupe proizvoda. "Uz vívosport, dobivate najbolje od pametnog mjerača aktivnosti i sportskog sata u ultra tankom i elegantnom dizajnu."

vívosport sadrži korisne alate za praćenje stanja kondicije, uključujući VO2 max i kondicijsku dob  koji vam pružaju vrijedne podatke za praćenje promjena u vašoj razini kondicije. Povećana aktivnost - poput šetnje psa ili utrke po stepenicama  - poboljšat će ove parametre tijekom vremena. vívosport pruža funkciju cjelodnevnog praćenje stresa mjerenjem vaše varijabilnosti pulsa (HRV). Mogućnost uvida u trenutačnu razinu stresa na zapešću i duljeg perioda stresa na Garmin ConnectTM-u omogućuje vam prepoznati obrasce i razmotriti promjenu načina života kako biste izbjegli ili se bolje nosili sa stresnim situacijama. Brojač četverostrukog udaha za opuštanje omogućuje vam ravnotežu stresa i odmora.

Uz ugrađene sportske aplikacije za hodanje, trčanje, vožnju biciklom, kardio i trening snage, vívosport je savršen pribor za trčanje susjedstvom, savladavanje visoko intenzivnog intervalnog treninga (HIIT) ili brojanje ponavljanja i setova vježbanja u teretani. Zahvaljujući Garmin Move IQTM funkciji, vívosport prepoznaje različite aktivnosti, a uz funkciju automatskog pokretanja automatski će početi i zaustaviti mjerenje trčanja i šetnje.

Vaši voljeni mogu biti bezbrižni dok vježbate na otvorenom uz LiveTrack funkciju koja prati aktivnost i lokaciju u stvarnom vremenu. Osobe koje vi odredite primat će pozivnice putem e-poruke, Facebooka ili Twittera s vezom na web stranicu koja uključuje poziciju vašeg vívosport uređaja. vívosport je jedini mjerač aktivnosti s LiveTrack funkcijom.

Ostanite povezani dok se krećete uz vibracijska upozorenja za poruke e-mail i tekstne poruke, pozive, podsjetnike iz kalendara, obavijesti iz aplikacija, novonastale promjene na društvenim mrežama i drugo s kompatibilnog pametnog telefona. Omogućena je i kontrola glazbe na pametnom telefonu putem vívosport uređaja, slanje upozorenja za pronalaženje zagubljenog pametnog telefona i kontrola Garmin VIRB  kamera (prodaju se zasebno).

vívosport se tijekom dana automatski sinkronizira s mobilnom aplikacijom Garmin Connect kako biste spremili statistiku za lakši pristup kasnije. U Garmin Connect-u, besplatnoj online zajednici, možete vidjeti svoje vježbe, aktivnosti vježbanja snage, razinu stresa i obrasce spavanja prikazane na detaljnim grafikonima. Pregledajte vježbe na otvorenom na detaljnim kartama, natječite se u tjednim izazovima i povežite se s drugim fitnes entuzijastima, izravno s kompatibilnog pametnog telefona ili računala.

Za više informacija posjetite:

1. Garmin.com/ataccuracy

2. Garmin.com/waterrating

3. Standardna uporaba -  trajanje baterije ovisi o uporabi i odabranom načinu rada

4. Kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom - pogledajte Garmin.com/ble

Još je jako malo vremena ostalo do utrke Zagrepčanka 512, prijavite se do 4.12. i osvojite 8.12. Zagrepčanku i vívosport sat od Garmina. Idealan način da začinite 2018. godinu! Sretno! 

Povratak na vrh