Dinamični poslovi s plaćama i do 10.000 kn! Provjerite ovotjednih TOP 10

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

Građevinsko poduzeće zapošljava inženjera građevine (m/ž) s trogodišnjim radnim iskustvom u niskogradnji. Odabrana će osoba na ovom radnom mjestu voditi gradilište, pratiti dinamiku izvođenja radova, voditi dnevnik i građevinske knjige. Ukoliko niste iz Zagreba, bez brige, poslodavac će vam osigurati stan. Dodatna motivacija je i plaća koja iznosi impresivnih 10.000 kn. Sretno s prijavama.

Hotel Calypso, mali obiteljski hotel, koji raspolaže s vrhunski opremljenim sobama i apartmanima, zapošljava recepcionerku (m/ž) s iskustvom, za stalni radni odnos. Blizina centra grada Zagreba te mjesta za najbolji shopping u Arena centru i Avenue Mallu, samo su neke od prednosti koje nudi ovaj hotel. Ako želite izbrusiti svoje znanje na ovoj poziciji, ovo je odlična prilika – prijavite se.

Traži se djelatnik / djelatnica za prodaju kruha i peciva u Zagrebu. Poslodavac se može pohvaliti odličnim uvjetima koje nudi te s početnom plaćom u iznosu od 5.000 kn. Kontakt telefon za prijavu možete pronaći u oglasu.

Intermont zapošljava montera knaufa (m/ž) ili pomoćnog montera sa znanjem gletanja. Na natječaj se slobodno mogu prijaviti i soboslikari – ličioci, sa željom i voljom da pomažu u montaži. Poslovi koje ova pozicija obuhvaća uključuju postavljanje spuštenih stropova, pregradnih zidova, obloga zidova, obloga kamina i brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Pronalazite li se u ovom oglasu za posao, nema razloga da se ne prijavite.

Termogradnja Baković d.o.o. u radni odnos prima građevinskog poslovođu (m/ž). Lokacija na kojoj se posao odvija uključuje Zagreb i okolicu. Ako ste zainteresirani, možete se prijaviti do 30.08. No, ukoliko vas više zanima pozicija voditelja gradilišta (m/ž), znate što vam je činiti.

U caffe baru na Trešnjevci potrebna je konobarica (m/ž), koja je voljna raditi u jutarnjoj smjeni. U oglasu je istaknuto da se nude odlični uvjeti te plaća u rasponu od 5.500 kn do 6.000 kn. Kako je riječ o stalnom radnom odnosu, imate sve odlične motivatore da se prijavite na ovaj oglas. Sretno.

J&K auto centar, autopraonica u Zagrebu,  zapošljava ozbiljnog perača / radnika (m/ž), kojeg očekuje prijava i početna plaća od 5.000 kn. Sve informacije možete saznati telefonskim putem ili osobno na adresi Ulica grada Vukovara 228. Informirajte se na vrijeme, jer se prijave zaprimaju do 18.09.

Poslovna zgrada u Zagrebu vapi za spremačicom (m/ž). Ukoliko se želite angažirati na ovom radnom mjestu, nazovite na broj iz oglasa, svakim radnim danom od 9 – 12 h. Prijave traju do 02.09.

A-AUTORAD d.o.o., pizzerija s dugogodišnjim iskustvom, traži pizza pekara/icu. Odabranom kandidatu ili kandidatkinji osiguran je rad u ugodnom okruženju, dok je opseg posla raspoređen ovisno o danima. Svaki dan od 10 – 15 h možete nazvati na broj iz oglasa i izvršiti prijavu. Imate vremena do 02.09.

Tvrtka Enio d.o.o. traži pomoćnog vozača (m/ž) koji ima vozačku dozvolu B kategorije. Ako ste locirani na području od Sesveta do Ivanića i zanima vas stalno zaposlenje, kliknite na oglas i doznajte kako se možete prijaviti.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji 'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

Oglasnik.hr

Povratak na vrh