Da ti auto blista k'o nov!

Vođeni insightom da automobil nakon autopraonice “blista ko nov” osmišljena je stroga, ali zabavna i duhovita  brand ikona jedne od najpopularnijih autopraonica u Zagrebu – Generala Blistakonova! Blistakonov je opsjednut čistim, sjajnim automobilima što je potkrijepljeno sloganom “Nitko te ne opere kao General Blistakonov” te se namjerno komunicira dvosmislenost te poruke.

Adrenalin park d.o.o. tvrtka je koja djeluje na polju usluga auto pranja duži niz godina. General Blistakonov autopraonica je u sklopu City Centra One Zagreb zapad i ujedno je najnoviji projekt unutar tvrtke.

Zašto je General Blistakonov poseban?

Suvremena tehnologija nove autopraone jedinstvena je u ovom dijelu Europe. Visok nivo usluge i kvalitete odraz je motiviranih radnika i stručnog vodstva. Tvrtka nudi usluge vanjskog pranja vozila (tunel) i unutarnjeg pranja vozila, s najnovijim tehnologijama i sredstvima. Prva je to autopraonica u Zagrebu koja koristi tehnologiju pretpranja mikro prahom, te valjke od specijalne tkanine koja ne oštećuje lak na vozilima. Završni set valjaka autopraone suši, briše i blago polira vozilo što čini autopraonu još posebnijom. Ukoliko se odlučite za uslugu kompletnog pranja, vaš auto možete ostaviti ljubaznim djelatnicima General Blistakonov autopraonice, a za to vrijeme obaviti shopping u City Centeru. Poklon karticom autopraonice General Blistakonov iznenadite voljenu osobu, kolegu ili prijatelja.

Gdje se autopraonica nalazi?

Lokacija gdje vam auto može blistati k'o nov je Jankomir 33 u sklopu City Centra one na istočnom ulazu u prostor centra, a posjetiti je možete i u Solinu, na adresi Antuna Gustava Matoša 10. Cjenik usluga autopraonice možete pogledati ovdje.

Povratak na vrh