Business Cafe po prvi put i u Bjelovaru

Poslovno okupljanje poduzetnika stiže u Bjelovar 18. studenog 2015.

Najpopularnije poslovno okupljanje malih poduzetnika i onih koji to žele postati u regiji stiže i u Bjelovar i to 18. studenog 2015. u 18 h u Velikoj Vijećnici Grada Bjelovara, Trg E. Kvaternika.

Business Cafe Bjelovar

Okupljenim poduzetnicima i onima koji to žele postati uvodnom riječju će se obratiti gradonačelnik Bjelovara Antun Korušec i objasniti napore Grada u poticanju poduzetništva te istaknuti mogućnosti za ulaganja.

Gosti poduzetnici koji će s nama podijeliti svoju poduzetničku priču su gospodin Darko Crha, vlasnik DATA LINK-a i gđa. Ivanka Štedul, vlasnica Bjelovarskog novinskog lista Bjelovarac. Na kraju će se prisutnima obratiti i Ariana Vela, iz EU projekata, koja će kratko predstaviti  mogućnosti financiranja poduzetništva iz EU fondova.

Nakon više od pet godina zaredom Business Cafe prerastao je u mjesto gdje slušanjem pozitivnih uspješnih poduzetničkih priča dobivamo inspiraciju i ohrabrenje za pokretanje i uspjeh u vlastitom poslu i gdje putem networkinga sklapamo nova poslovna prijateljstva i poslove. Poslovanje je putem licence prošireno u 5 zemalja regije.

Događanje u Bjelovaru besplatno je za sve sudionike jer je organizirano u sklopu projekta "PR(A)VI PUT U BIZNIS", koji je sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru natječaja za dodjelu bespovratnih sredstava „Obrazovanje za poduzetništvo i obrt“.

Ulaz je besplatan uz obaveznu prijavu na https://www.entrio.hr/event/business-cafe-u-bjelovaru-2772.

Vijest je preuzeta sa portala www.womennadria.com

Povezane vijesti

Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za…

Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za besplatne radionice za mlade nezaposlene

Danas započinju prijave za besplatne radionice za mlade nezaposlene "Think Outside the Box!" Radionice se održavaju u okviru projekta želim posao! koji je namijenjen mladim nezaposlenim osobama od 19 - 30 godina s područja grada Zagreba. Ciklus radionica održava se po peti puta i počinje 29.11.2017.

20.11.2017.
Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za…

Otvoren novi prodajno servisni centar Toyote u zagrebačkoj Dubravi

Na svečanosti održanoj 26.10.2016, u zagrebačkoj Dubravi proslavljeno je otvaranje najnovijeg Toyota centra Zagreb u Aveniji Dubrava 126.

28.10.2016.
Povratak na vrh