Bundekfest od 22. do 28. listopada s novim sadržajima i konceptom

Unatoč kiši i kašnjenju, program je spreman!

Brojne špekulacije o gašenju Bundekfesta “ugasila” je Koncertna direkcija Zagreb najavom o održavanju ovog popularnog gradskog festivala. Pod novim organizacijskim upravljanjem i novim sadržajnim konceptom.

Ovogodišnji Bundekfest će se održati od četvrtka, 22. listopada, pa do nedjelje, 25. listopada, uz šarolik cjelodnevni program, prilagođen svima i za svačiji ukus, poručuju iz Koncertne direkcije Zagreb, koja ove godine u cijelosti samostalno organizira ovu popularnu manifestaciju.

– Bundekfest uvijek je predstavljao širu kulturnu vrijednost grada, kao i turistički potencijal te je imao poseban značaj i dodanu vrijednost u zagrebačkoj kulturnoj ponudi. Ovogodišnja osnovna ideja je da se u smanjenom obimu, sažeto ponudi ova manifestacija, koja će zadržati svoju kvalitetu, te održati organizacijski kontinuitet – govori Josip Nalis, ravnatelj Koncertne direkcije Zagreb.

Bogat program Bundekfesta, za kojega se organizator nada da će okupiti više od 50 tisuća posjetittelja, predstavlja sadržaje koji bi trebali zadovoljiti svačiji ukus, ali prije svega poslati poruku da se u Zagrebu ima gdje izaći i uživati u koncertno–kulturnim i zabavnim događanjima i kad je vani hladno i kišovito.

Kroz četiri dana Bundekfesta predstavit ćemo u prvom redu “Festival županija”, na Trgu županija, kojega će okruživati tridesetak drvenih kućica s gastro ponudom svake regionalne cjeline naše države.

– Na samom rubu trgu bit će pozornica gdje će se održavati kulturno-glazbeni program, kojega kreiraju same županije predstavljajući svoje eno, kulturnu, glazbenu i gastro izvrsnost – najavljuje ravnatelj Koncertne direkcije Zagreb.

Na Bundekfestu, tj. ponajprije na Šetnici ugostitelja, će se tako naći i gastro “smotra” hrvatskih vina, likera i rakija, kao i obilje hrane za degustaciju i kupnju. U velikom šatoru koji prima 3 tisuće posjetitelja pripremljen je sasvim drugačiji koncertno–glazbeni ugođaj.

– Potrudili smo se pratiti duh Bundekfesta iz ranijih godina pa smo vodili računa i o kvalitetnoj koncertnoj ponudi ove godine. U četvrtak Bundekfest otvara Zabranjeno pušenje, a dan kasnije bit će koncert Marijana Bana i grupa Diktator. Subota je rezervirana za Maju Šuput, dok u nedjelju sva programska zbivanja na Bundekfestu zatvara grupa Magazin – ističu iz Koncertne direkcije Zagreb.

Vijest je preuzeta sa portala zagrebinfo.com

Povezane vijesti

Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za…

Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za besplatne radionice za mlade nezaposlene

Danas započinju prijave za besplatne radionice za mlade nezaposlene "Think Outside the Box!" Radionice se održavaju u okviru projekta želim posao! koji je namijenjen mladim nezaposlenim osobama od 19 - 30 godina s područja grada Zagreba. Ciklus radionica održava se po peti puta i počinje 29.11.2017.

20.11.2017.
Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za…

Otvoren novi prodajno servisni centar Toyote u zagrebačkoj Dubravi

Na svečanosti održanoj 26.10.2016, u zagrebačkoj Dubravi proslavljeno je otvaranje najnovijeg Toyota centra Zagreb u Aveniji Dubrava 126.

28.10.2016.
Povratak na vrh