Brzi pregled top 5 poklona za Valentinovo!

Znate ono vrijeme u godini kada je sve u znaku ljubavi? Da, drago nam Valentinovo je 'pred vratima'... Kada se približi taj datum 14.2., svi zaljubljeni parovi lagano počnu paničariti jer svojoj ljepšoj ili jačoj polovici moraju pronaći dar po njihovoj mjeri. Javi se 'onaj strah' da će baš vaš poklon biti 'truba' i da nećete ispuniti očekivanja svog dragog ili drage. Zato vam donosimo top 5 kreativnih poklona koji nisu klišej, a koji biste mogli pokloniti svojoj ljepšoj ili jačoj polovici za Valentinovo.

Ali prije toga, vratimo se malo u povijest i doznajmo samo značenje ovog  praznika kojeg slavimo... Današnje Valentinovo u središtu ima Svetog Valentina, a priča ide ovako. Car Klaudije je zabranio vjenčanja u Rimu, jer je smatrao da se muškarci ne pridružuju vojsci zbog žena. Valentin nije poštovao njegovu zabranu i vjenčao je jedan mladi par u tajnosti. Kažnjen je te mu je odrubljena glava na 14. veljače, dan koji danas slavimo kao Valentinovo. Legenda kaže kako je svećenik iza sebe ostavio poruku “od vašeg Valentina”. Ipak, Valentinovo se počelo slaviti u današnjem duhu tek u 14. stoljeću.

Top 5 poklona za vašu ljepšu ili jaču polovicu

Nikako nećete pogriješiti ako svojoj ljepšoj polovici kupite odjevni predmet. Znate žene, nikada nemaju što obući, a ormar 'puca' od robe. Slatka, crna košulja uvijek je in i zasigurno će joj služiti za brojne odjevne kombinacije. Dečki, nećete pogriješiti...

Drage žene, ukoliko doma imate sportskog tipa, ovaj odjevni predmet će ga uvijek razveseliti. Zgodna Tom Tailor jakna , nikada nije loša ideja, a vašeg će dragog grijati, štititi od kiše te činiti jako sretnim, jer je to dobio baš od vas!

Dečki, doma imate curu koja stalno broji kalorije, a tako voli jesti slatko? Onda je ovo idealan poklon za nju. Krofnasta posteljina će ju uvijek podsjećati na ljepote krafni, ali ih ipak neće moći pojesti, pa je to dobitna kombinacija. Uveselite ju! 

Već dugo vam govori kako bi voljela iPhone? Iznenadite je, poklonite joj Apple iPhone 7 32GB u rosegold varijanti. Nema boljeg poklona za nju i nema veće ljubavi za vas.

Želite u svakom trenutku biti uz svoju jaču polovicu, a nerijetko je na putu. Ovo bi vam moglo olakšati život - magnetni auto držač za mobitele, tablete i navigacije! Tako ćete u svakom trenutku znati gdje je, s kim je i kako je. Vjerujemo da vas to najviše zanima. 

Povratak na vrh