3. Sajam kućnih ljubimaca

Nakon dva odlična, uspješno održana Sajma kućnih ljubimaca, zadovoljstvo nam je što vas možemo pozvati i na 3. Sajam kućnih ljubimaca koji će se kao i dosad održati u Westgate Shopping Cityju u periodu od 19.-21.02.2016. od 10-23 sata u petak i subotu te od 10-21 sat u nedjelju.

Na Sajmu kućnih ljubimaca očekuje vas mnoštvo edukativnog, zabavnog i humanitarnog sadržaja te promotivne cijene i odlična ponuda.

Kao i uvijek moći ćete uživati u velikoj izložbi zmija i gmazova, fotografirati se s njima ili se riješiti svog straha od tih zanimljivih stvorenja.

Ukoliko je vaš pas najzgodniji, možete ga dovesti na izbor Glavne njuške Westgatea te osvojiti neku od vrijednih nagrada.

Proteklih smo godina udomili više od 80 životinja, stoga ukoliko želite i možete udomiti, pozivamo vas da dođete i nekoj od životinjica pružite ljubav i topli dom. U nedjelju 21.02. u 13 sati dođite i podržite reviju pasa koji traže dom. Možda vas baš tamo čeka vaš najvjerniji prijatelj.

Na štandovima vas očekuje i veliki izbor hrane, kolačića, pribora, kozmetike, krevetića za vaše ljubimce te sajamski popusti.
Ukoliko je potrebno, naši veterinari s veseljem će Vam pružiti savjet ili odgovoriti na bilo koje pitanje.

Uz bogat zabavni i edukativni program: ples sa psima, pokazne vježbe vatrogasaca,vježbe poslušnosti, agility program, radionice izrade domaćih psećih kolačića, modne revije te veliku reviju pasa koji traže svoj dom, vjerujemo da ćete se odlično provesti.

Vaši ljubimci su dobrodošli!

Više o svemu možete pronaći na www.sajamljubimaca.eu

Dođite! Čekamo vas!

Povezane vijesti

Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za…

Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za besplatne radionice za mlade nezaposlene

Danas započinju prijave za besplatne radionice za mlade nezaposlene "Think Outside the Box!" Radionice se održavaju u okviru projekta želim posao! koji je namijenjen mladim nezaposlenim osobama od 19 - 30 godina s područja grada Zagreba. Ciklus radionica održava se po peti puta i počinje 29.11.2017.

20.11.2017.
Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za…

Otvoren novi prodajno servisni centar Toyote u zagrebačkoj Dubravi

Na svečanosti održanoj 26.10.2016, u zagrebačkoj Dubravi proslavljeno je otvaranje najnovijeg Toyota centra Zagreb u Aveniji Dubrava 126.

28.10.2016.
Povratak na vrh