3. Rijeka Nautic Show

Riječka će luka od 25. do 27. rujna ugostiti treće izdanje Rijeka Nautic Showa.

Sajam je prošle godine dobio vrijednog partnera i glavnog sponzora- tvrtku ACI d.d., najveći sustav marina na Mediteranu koji uspješno posluje na nautičkom tržištu već više od trideset godina. Osim što financijski podupre organizaciju sajma, svojim iskustvom u organizaciji velikih nautičkih događanja i brojnim kontaktima, važan je organizacijski partner i promotor sajma.

Nakon prošlogodišnjeg atraktivnog pratećeg programa, ni ova godina neće zaostajati kvalitetom sajma i pratećih sadržaja za izlagače i posjetitelje. Pored premijera plovila Calafatus 650 i Leidi 660, svoj novi izgled predstavit će i Nerezine 630, dok će Kvarnerplastika osim plovila, predstaviti i betonske pontone kao novi proizvod u njihovoj djelatnosti. U najavi je kvalitetna i raznovrsna ponuda ostalih plovila i opreme kao i brojna zanimljiva predavanja, izložbe, zatim Wake Bord za one željne adrenalina, gusarski brod koji će posebno razveseliti najmlađe, podmornice, jedrilice, a neće nedostajati ni glazbeni kao ni gastronomski sadržaji.

3. Rijeka Nautic Show održat će se na prostoru Gata Karoline Riječke i dijela Rive boduli u samom središtu grada od 25. do 27. rujna 2015. Da Rijeka Nautic Show ima razloga za optimizam, dokazuju odlični prodajni rezultati kao i zadovoljni izlagači i posjetitelji koji u sve većem broju posjećuju sajam.

Grad Rijeka kao glavni pokrovitelj ove manifestacije uz supokrovitelje Lučku upravu Rijeka, Luku Rijeka, Primorsko – goransku županiju, Hrvatsku gospodarska komoru – Županijsku komoru Rijeka i Turističku zajednicu Grada Rijeke pružit će i ove godine podršku ovom projektu, jer je bitan čimbenik razvoja nautičkog turizma i proizvodnje, kao i promocije riječke luke, njezinih mogućnosti i prednosti. Važnost održavanja nautičkog sajma u Rijeci prepoznali su brojni sponzori i mediji pa će 3. Rijeka Nautic Show pored ACI-a, dobiti podršku Jadrolinije, Croatia osiguranja, Zagrebačke banke, Forum ugostiteljstva, Botela Marina, tvrtke Ino-aArh i auto kuće AC Dujmović, kao i medijskih kuća Novi list, Edit, Kanal Ri i Radio Rijeka.

Svi oni koji odluče provesti zadnji rujanski vikend uz more na Rijeka Nautic Show-u, zasigurno neće pogriješiti!

Vijest je preuzeta sa portala rijeka-nautic.com

Povezane vijesti

Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za…

Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za besplatne radionice za mlade nezaposlene

Danas započinju prijave za besplatne radionice za mlade nezaposlene "Think Outside the Box!" Radionice se održavaju u okviru projekta želim posao! koji je namijenjen mladim nezaposlenim osobama od 19 - 30 godina s područja grada Zagreba. Ciklus radionica održava se po peti puta i počinje 29.11.2017.

20.11.2017.
Na kreativan i zabavan način do novog radnog mjesta - započele prijave za…

Otvoren novi prodajno servisni centar Toyote u zagrebačkoj Dubravi

Na svečanosti održanoj 26.10.2016, u zagrebačkoj Dubravi proslavljeno je otvaranje najnovijeg Toyota centra Zagreb u Aveniji Dubrava 126.

28.10.2016.
Povratak na vrh