Ovaj oglas je istekao!

Stokke MyCarrier Front Carrier

Lokacija  Donji grad, Donji Grad, Grad Zagreb

Telefon  095/776-3645

Oglas pregledan: 261 puta
Šifra oglasa: 2481049

Cijena:
79,63 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodajem dobro očuvanu Stokke MyCarrier nosiljku (klokanicu) za bebe, sive boje. Od 0 do 3 godine (3.5kg-15kg), izrađena od vrhunskog materijala: organski čisti pamuk 100%, metalne čvrste kopče ojačane tregerima s aluminijskim dodatkom za vaša leđa, sigurna i udobna za vas i bebu.
Nije korištena, u odličnom stanju, original kutija.

Stokke® MyCarrier™ Front Carrier
https:/www.stokke.com/EUR/en-hr/431701.html

Nosiljka za djecu Stokke: multifunkcionalna nosiljka za dijete lako se prilagođava rastu djeteta od njegova
rođenja pa sve do njegove 3. godine života. Stokke nosiljka ima optimalni položaj za vaše dijete- ergonomski dizajnirana da podržava "Happy hips" položaj, tj. prirodni položaj za razvoj djetetovih kukova i zdjelice. Sadrži i tehnološki visoko kvalitetne sigurnosne sustave koji se upotrebljavaju na opremi za planinarenje.
Nosiljka sadrži 3 komponente: glavni remen sa integriranim pojasom oko struka, prednju nosiljku i stražnju nosiljku (sa aluminijskom šipkom za dodatno pojačanje i udobnost). Osigurana dvostrukim kopčama i mekanim tekstilom od organskog pamuka, svi materijali su bez štetnih sastojaka.
Stokke® nosiljku odlikuje izuzetna udobnost za odrasle zahvaljujući ergonomskoj površini na leđima koja osigurava udobnost vašem vratu i leđima.

Moguća dostava na području Grada Zagreba.