Ovaj oglas je istekao!

Set od dva fristijera od nehrđajućeg čelika + pribor

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 424 puta
Šifra oglasa: 5032783

Cijena:
23,89 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

Set od dva fristijera od nehrđajućeg čelika + pribor
2 PARA ŠKARJ – završena su dva para škara. Jedna od njih su profesionalne frizerske škare od kvalitete čelika . Drugi su tanje cijevi s nazubljenim noževima. Ove škare se koriste za sjenčanje ili stanjivanje kose.
VELIKI SET – cijeli set sadrži 7 elemenata. Uključuje frizerski plašt koji će zaštititi vašu odjeću od prljavštine tijekom frizerskih tretmana. Dva para škara. Tu je češalj, četka i škare za čišćenje krpa. Cijela stvar je vrlo korisna u rezanju i drugim tretmanima kovrčanja kose.
UNIVERZALNA UPOTREBA – i za žene i za djecu. Savršeno rješenje za rezanje i formiranje kose. Dodatni plašt može se koristiti i u make-upu. Za upotrebu kod kuće, kao iu kozmetičkim salonima.
KOFER - svi elementi su pakirani u kućište s patentnim zatvaračem. Izgleda kao mala pernica. Zahvaljujući tome, cijeli komplet će uvijek biti na mjestu bez straha da će se izgubiti.
SPECIFIKACIJE - Škare: boja: srebro s plavim priborom; veličina: 6'; Stanjivanje ploča: boja: srebro s plavim aditivima; broj zuba: 27; veličina: 6'; češalj; crna; dimenzije (duljina / širina): 17×2,5 cm; četka: boja: crna / smeđa; dimenzije (duljina / širina): 14x2cm; plašt: boja: crna; materijal: najlon; dimenzije (duljina / širina): 140×90 cm; kućište: boja: crna: materijal: eko koža; dimenzije (duljina / širina / dubina /): 21,5x9x3 cm; težina kompleta: 285 g.