Ovaj oglas je istekao!

TOP APARTMAN (83 M2) - SUKOŠAN - PRVI RED DO MORA

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Sukošan, Zadarska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas pregledan: 752 puta
Šifra oglasa: 4524221

Cijena:
380.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Apartman
Stambena površina: 83,00 m²
Broj soba: 4
Godina izgradnje: 2020
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Energetski certifikat
  • A
Dozvole
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola
  • građevinska dozvola

Opširnije o oglasu

Prodaje se moderan apartman u Sukošanu, ukupne površine 83 m2 na tri etaže. Apartman se nalazi na atraktivnoj lokaciji u elitnom predjelu Sukošana. Objekt se nalazi odmah uz more u prekrasnoj uvali s predivnom pogledom na more i obližnje otoke.
 
Zgrada je kompletno gotova, plaćeni su doprinosi, građevinske stolarije, vanjske i unutarnje instalacije, ugrađeni su biopročišćivači. Za završnu izgradnju odabrani su materijali visoke kvalitete te moderne i suvremene tehnologije (smart home).
 
Apartmani su troetažni stambene površine 83 m2, sastoje se od:u prizemlju: hodnik, kuhinja s blagovaonom i dnevnim boravkom, kupaonica s WC-om, terasa s vrtom1. kat: dvije spavaće sobe, kupaonica s WC-om2. kat: kuhinja s blagovaonom i dnevnim boravkom ili soba za opuštanje, terasa s pergolom
 
Stan je opremljen opremom odlične kvalitete, a to su klima uređaj na svakoj etaži, električno podno grijanje u kupaonicama, PVC prozori s roletama na daljinsko upravljanje i komarnici, fasada 8 cm termoizolacije, protuprovalna vrata, staklene ograde na terasama i loggiama.
 
Sukošan je mjesto u zaljevu 11 km jugoistočno od Zadra, u blizini autoceste A1, a osim što ima najveću marinu u Hrvatskoj, nedaleko se nalazi i zračna luka Zemunik što Sukošan čini vrlo pristupačnim.
 
Opis apartmana:Apartman - troetažni - stamb. površine 83 m2 (2 spavaće sobe + terasa) + vrt + parkirno mjesto = 380.000 EUR
 
Vlasništvo 1/1
Mogućnost kupnje putem kredita banke.
Kupac ne plaća porez na promet nekretnina.
www.sanpatrik.eu