Ovaj oglas je istekao!

Objekt, sobe s kupaonicom, restoran, investicija,centar Gospića,308 m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Gospić, Ličko-senjska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 188 puta
Šifra oglasa: 5287242

Cijena:
350.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Objekt, sobe s kupaonicom, restoran, investicija,centar Gospića,308 m2
U neposrednoj blizini centra Gospića nalazi se objekt s uređenim restoranom u prizemlju i sobama. Restoran se sastoji od vanjske natkrivene terase, ulaznog prostora sa šankom iz kojeg se pristupa toaletima, stražnjeg prostora sa sjedećim mjestima, podrumskog prostora s ventilacijom koji je podijeljen u dvije cjeline također sa sjedećim mjestima, te opremljenom kuhinjom na samom kraju objekta.
Kat se sastoji od 3 opremljene i uređene sobe s kupaonicom na kojem je osigurano podno grijanje preko cijele etaže. Drugi kat, odnosno visoko potkrovlje se također sastoji od 3 veće sobe s kupaonicom.
Iza objekta je okućnica koja služi kao parking te je u postupku završavanje stražnjeg djela objekta iznad kuhinje koja može poslužiti kao dodatne smještajne jedinice ili kao dodatne sjedeće jedinice u korist restoranu.
Objekt je renoviran 2021. godine, ima svu potrebnu dokumentaciju i ateste te je u radu tokom cijele godine, jedini je tip takvog smještaja u Gospiću.
Lokacija je na glavnoj cesti koja spaja unutrašnjost Hrvatske s obalom, odnosno Karlobagom.
Za one koji se žele ozbiljno baviti ovakvom vrsta posla moguć je povrat investicije unutar 5 godina.
Svi potrebni sadržaji su u neposrednoj blizini objekta.
Gospić je glavno sjedište Ličko-senjske županije kao i Gospićko-senjske biskupije što predstavlja spoj kontinentalnog i primorskog djela Hrvatske.
Gospić leži na rijeci Novčica i mjesto je brojnih Velikana kao što je dr. Ante Starčević (Otac domovine), znanstvenik Nikola Tesla čiji je memorijalni centar u Smiljanima udaljen svega 8 minuta automobilom.
Na samom području Gospića nalaze se brojni parkovi (Nacionalni park Paklenica, Park prirode Velebit, Park šume Jasikovac i Vujnović brdo), Kruščićko jezero i brojne špilje.
Zbog svoje pozicije i sadržaja grad bilježi porast posjetitelja, najviše planinara i ljubitelje prirode i čistog planinskog zraka s blagim doticajem mediterana.
Pogledajte virtualnu šetnju:https://Opereta-d-o-o.vr-360-tour.com/e/AsgBfcm6G8I/e?hidehotspotlabels=true&hidelive=true&hidetitle=true