Ovaj oglas je istekao!

Novogradnja, prvi red do mora, luksuzan apartman s prekrasni

Bonum nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Betina, Tisno, Šibensko-kninska

Telefon  095/750-5763, 022/644-555

Oglas pregledan: 834 puta
Šifra oglasa: 5180274

Cijena:
330.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Stambena površina: 107,71 m²
Godina izgradnje: 2020
Tip gradnje: novogradnja

Opširnije o oglasu

Prodaje se novi apartman u prvom redu do mora s prekrasnim panoramskim pogledom. Apartman se nalazi na prvom katu i sastoji od ulaznog hodnika, tri spavaće sobe, kupaonice, velikog dnevnog boravka otvorenog tipa s kuhinjom i blagovaonicom u jednoj cjelini s izlazom na veliku natkrivenu terasu s prekrasnim pogledom na more. Uz stan dolazi i osigurano parkirno mjesto.
Apartman ima odličan raspored prostorija gdje velike staklene stijene pružaju otvoreni pogled na more iz dnevnog boravka dok su terase tako dizajnirane da pružaju potpunu privatnost. Spavaće sobe se nalaze sa stražnje strane gdje dominira prozračnost i prekrasan pogled na zelenilo masline i borove.

Otok Murter je jedan od najljepših otoka na jadranskoj obali, krasi ga netaknuta priroda, kristalno čisto more, lijepe plaže i šetnice te brojni kulturni i zabavni sadržaji. Otok je povezan s mostom i blizu je autoputa i magistrale te aerodroma Zadar.

Veličanstveni pogled na more, moderna arhitektura i visoka kvaliteta gradnje na iznimno lijepoj lokaciji u prvom redu do mora predstavlja pravi izbor za kupce koji traže savršenu nekretninu za odmor i stanovanje.


ID KOD AGENCIJE: 371-A1

Bonum nekretnine
Mob: 095 750 5763
Tel: 022 644 555
E-mail: [email protected]
www.bonum-nekretnine.com