Ovaj oglas je istekao!

Makarska, Omiš, mjesto Mimice: villa Gloria-kuća/zgrada s 9 apartmana

IMMOWELT NEKRETNINE (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Mimice, Omiš, Splitsko-dalmatinska (Pogledaj na karti)

Telefon  098/227-288

Oglas pregledan: 372 puta
Šifra oglasa: 3927458

Cijena:
1.300.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Apartman
Stambena površina: 539,00 m²
Broj soba: 8 i više
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Stanje nekretnine
  • odlično
Površina okućnice
  • 398,00 m²
Garaža
  • podzemna garaža
  • parkirno mjesto
Infrastruktura
  • potpuna
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
  • lokacijska dozvola
  • vlasnički list
Okućnica
  • vrt
  • roštilj
Grijanje
  • klima uređajem s grijanjem
Oprema nekretnine
  • internet
  • klima uređaj

Opširnije o oglasu

PRODAJE SE.
Hrvatska-srednja Dalmacija, u MIMICAMA malom mjestu na magistralnoj cesti između Makarske i Omiša, od Splita 25 km, uz prekrasan pogled i čisto more smještena je Villa Gloria, kuća kao stambeno-poslovna zgrada koja se sastoji od 9 stanova-apartmana, konobom u podrumu, 5 garažnih mjesta i 6 parkirališnih mjesta. Villa Gloria je izgrađena 2010 godine i to cijela od betonske konstrukcije- vibrobeton veoma kvaliteno, pregradni zidovi od knauf konstrukcije, popraćena cijelom dokumentacijom od projekta, nadzora i sama kvalitete izgradnje do završnih unutarnjih radova, stiropor fasada 8 cm, krov tz. mediteranski (ispod kosi beton iznad crijep mediteran), visoko kvalitena keramika, sanitarije i modern namještaj koji je 90 % ručno izrađen po mjeri u kombinaciji drvo-kamen. Vanjska stolarija je iznutra drvo izvana aluminij s izo staklom. Stanovi - apartmani su komplet namješteni, podovi od visoko kvalitetne keramike, dnevna soba, kuhinja, spavaća soba, opremljeni klima uređajima, pristup internetu, balkoni ili loggie s prekrasnim pogledom na more. Svaki stan - apartman ima svoje parkirno mjesto ili garažno mjesto ovisno o kojem se točno stanu radi. Kapacitet kuće - zgrade je 9 stanova - apartmana, svaka soba ima 4 kreveta plus 1 pomoćni krevet, u podrumu se nalazi konoba, kapaciteta 120 osoba zatvorenog tipa, većim dijelom ukopana u prirodnu stijenu, komplet je opremljena sadržajem od; peke, roštilja, ražnja, akvarija, drvenih stolova i klupa i ostalih detalja sve ručno rađeno po ideji i željama vlasnika koji su ugradili veći dio sebe u svaki detalj konobe kao i cijele kuće. Na obližnjim plažama dostupne su usluge najma vodenih skutera, barovi i restorani u kojima se poslužuju riblji specijaliteti. Najbliža trgovina prehrambenih proizvoda udaljena je 100 metara. Moguće je organizirati dnevne izlete, obilaske okolnih otoka i splavarenje na rijeci Cetini. Do grada Splita ima 25 km. Lokalno autobusno stajalište smješteno je svega 150 metara od vile, a u Splitu se nalaze glavni autobusni i željeznički kolodvor te trajektna luka. Zračna luka Split udaljena je 35 km.
Površina cijele kuće-zgrade je 677 m2 BRP-a,neto korisna površina 539 m2, svi stanovi - apartmani kategorizirani od strane Ministarstva te od strane Booking.com sa svim odličnim recenzijama 9.8, vidljivo i na stranicama Booking.com-a sa kojim se vrlo profesionalno surađuje zadnjih 7 u programu komercijalnog iznajmljivanja.
Cijena cijele kuće-zgrade iznosi 1.300.000 € sa svim navedenim detaljima.
Cijela nekretnina glasi na firmu koja se i kao takva prodaje, ima kredita preko banke koji kupac može preuzeti uz odlične uvjete, kamata subvencionirana od strane Hamag-a.
Kupnjom tvrtke kupac nema poreza na promet nekretnina u iznosu od 3%.
Agencijska provizija ( za kupca iznosi 3% ) na dogovorenu cijenu uz provođenje cijelokupnog posla oko realizacije Ugovora o kupoprodaji i rješavanja kredita te upisa u Gruntovnicu. Uvjeti poslovanja posrednika na www.immowelt.hr