Ovaj oglas je istekao!

Kožino, odličan & noviji 2-sobni apartman, 2.kat, terasa, 2 x PM !

Avenue nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Kožino, Zadar - Okolica, Zadarska (Pogledaj na karti)

Telefon  091/562-7546

Oglas pregledan: 430 puta
Šifra oglasa: 4479459

Cijena:
139.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Apartman
Stambena površina: 47,94 m²
Broj soba: 2
Godina izgradnje: 2015
Ulica: Put Sv. Bartula
Detalji o nekretnini
Stanje nekretnine
  • odlično
Garaža
  • parkirno mjesto
Dozvole
  • građevinska dozvola
  • uporabna dozvola
  • vlasnički list
Grijanje
  • električno grijanje, pojedinačno
Oprema nekretnine
  • portafon
  • klima uređaj

Opširnije o oglasu

Kožino, Put Sv. Bartula (udaljenost od Zadra 10 km a od zračne luke Zadar 19 km), prodaje se odličan apartman na drugom katu novije zgrade (manje, sa svega 4 stambene jedinice) koji se sastoji od: hodnika, kupaonice, spavaće sobe, kuhinje, blagovaonice i dnevnog boravka te terase (korisne površine 10,70 m2, obračunata po koef. i upisana u vlasničkom listu s 5,35 m2).
Uz apartman u vlasničkom listu (a i u prodajnoj kvadraturi) su i dva parkirna mjesta (svako korisne površine 12,65 m2, obračunata su po koef. i upisana u vlasnički list, kao 2 x 2,53 m2). Sveukupno upisano u vlasnički list (uredno vlasništvo): 47,94 m2.
Funkcionalna nekretnina s lijepom terasom i otvorima u svakoj prostoriji, što osigurava prozračan, svjetao i ugodan prostor za boravak a udaljenost od dvjestotinjak metara od plaža, omogućuje budućem vlasniku kvalitetan odmor u ovom mirnom i lijepom turističkom mjestu. Nekretnina je pogodna i kao investicija, za turistički najam.
Kožino je odabir za svakog tko je željan mirnog i opuštenog odmora a mjesto karakteriziraju izuzetne prirodne ljepote, mediteransko raslinje, kristalno čisto more i ugodne plaže.

Apartman se prodaje opremljen, osim osobnih stvari prodavatelja. U ulazu do moguće je kupiti stan jednake kvadrature, tlocrta i sličnog uređenja.

Napomena: provizija za kupca iznosi 2 % + PDV od ugovorene kupoprodajne cijene.