Ovaj oglas je istekao!

100% aronija sok - čaj - prah : biodinamika (ekološki uzgoj)

BIODINAMIKA (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ivanić-Grad, Zagrebačka

Telefon  092/240-6859

Oglas pregledan: 204 puta
Šifra oglasa: 3636947

Cijena:
5,31 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

RUJANI prirodno gospodarstvo
OPG POCEM
100% Aronia Melanocarpa
ARONIJA uzgojena BIODINAMIKOM i oplemenjena PRIRODOM.

Ekološki certificiranim poljoprivrednicima neophodan je nadzor. Hrvatske šume su naš nadzor. Čast nam je zadovoljiti njihove visoke kriterije.
Svi naši proizvodi dobiveni su iz pažljivo njegovanih plodova aronije (Aronia Melanocarpa, nasad podignut na eko sadnicama i zemljištu) uzgojenih na djevičanskim obroncima Moslavačke gore. Tretirani isključivo prirodnim preparatima i brani u pomno odabranom trenutku kako bi vam prenijeli puninu okusa, vitalnosti i premium kvalitetu.

Sok od aronije: 200ml (20kn); 500ml (40kn)
100% prirodni hladno prešani sok od ekološki certificirane aronije, uzgojene biodinamičkom metodom; kratko pasteriziran, bez ikakvih dodatnih aditiva.
Pohraniti na tamnom mjestu, nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
Preporučena dnevna doza: 30ml (zdravi) – 50ml (bolesni)

Čaj od aronije: 200g (25kn)
100% čaj od aronije, proizveden sušenjem usitnjenih i prešanih plodova ljekovite biljke aronije; uzgojene biodinamikom i oplemenjene prirodom.
Sušenje se provodi uz stalno strujanje zraka pri temperaturi od 35 stupnjeva celzijevih.
Čaj preliti kipućom vodom, zakipiti i pustiti da odstoji 10 min.
Osebujan okus u kombinaciji s đumbirom i medom, prilikom doziranja osloniti se na boju i okus tinkture. Standard je čajna žličica na 250ml vode. Preporuča je čajnik s filterom koji nije od plastike.

Prah od aronije: 250g (40kn)
100% prah od aronije proizveden mljevenjem osušenih, usitnjenih i prešanih plodova ljekovite biljke aronije; uzgojene biodinamikom i oplemenjene prirodom.
Čajnu žličicu praha od aronije dodati u müslle, jogurte, alkalne sokove, energetske napitke, smoothije i namaze; ili kao dodatak tijestu za izradu domaćeg kruha ili kolača. Budući da djeluje kao prirodan konzervans može se umiješati u domaće džemove i marmelade.
Pogodan za dijabetičare; odličan za vegetarijance i vegane.

Aronija je odličan izvor antioksidansa i spriječava bolesti srca i krvnih žila. Regulira krvni tlak i jača imunitet. Povoljno djeluje na zdravlje probavnog i mokraćnog sustava. Pospješuje izlučivanje teških metala iz organizma. Riznica je esencijalnih vitamina, minerala i bogata betakarotenom. Ublažava posljedice radioterapije, glaukoma itd.