Ovaj oglas je istekao!

Velika 4v1 USB LED digitalna budilica s termometrom i crnim ogledalom

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 372 puta
Šifra oglasa: 5032813

Cijena:
21,24 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

Velika 4v1 USB LED digitalna budilica s termometrom i crnim ogledalom
4v1 – sat, budilica, ogledalo i termometar! Sve u jednom kompaktnom uređaju. Budilica je opremljena zrcalnom prednjom stranom koja prikazuje informacije kao što su vrijeme i temperatura. Kompaktne dimenzije i mala težina omogućit će vam da ga ponesete na putovanje. Također je izvrstan za spavanje u šatoru, gdje zrcalna prednja strana omogućuje brzu šminku i frizuru. Alarm ima snobovsku funkciju - kada zvono za uzbunu zazvoni i korisnik pritisne tipku SNZ / LIGHT, aktivira se - vrijeme kašnjenja može se pojedinačno podesiti u rasponu od 5-60 minuta.
NOĆNI NAČIN RADA - Od 18 do 18 sati uređaj svijetli manjim intenzitetom . To je osobito korisno kada koristimo sat u spavaćoj sobi i ne želimo se uvrijediti. Uključivanje noćnog načina rada vrši se promjenom postavki u uključene. Osim noćnog načina rada, svjetlinu svjetlosti moguće je podesiti ručno tijekom dana.
2 POWER OPTIONS - Uređaj se može napajati kabelom, a zatim kontinuirano svijetliti . Pokreće se s 3 AAA baterije (koje nisu isporučene), postavka omogućuje 10 sekundi svjetla, a zatim istječe. Jednostavno pritisnite tipku SNZ/LIGHT da biste se ponovno pokrenuli. To štedi energiju.
TERMOMETAR – proizvod ima mogućnost prikaza temperature u određenoj prostoriji; prikazan je u stupnjevima Celzija ili Fahrenheita.
SPECIFIKACIJA – materijal: plastika; crna; dimenzije (širina/visina): 19x10cm; težina: 0,15 kg; Težina pakiranja: 0,25 kg
materijal: plastika;
crna;
dimenzije (širina/visina): 19x10cm;
težina: 0,15 kg;