oglasnik

ORBEA bicikl MTB MX 27 ENT 10 GAR-ORA 2019

Šifra oglasa: 3831135
cijena: 6.199 kn
Ekupi D.o.o. (Prikaži sve oglase)
QR code

Opširnije o oglasu

Orbea MX 27 - jako ozbiljna zabava. Ovo je tehnološki inovativan bicikl namijenjen prije svega rekreativnim vozačima koji odskače od konkurencije po dvije bitne stvari: fantastičnoj cijeni (odnosno value for money) i doživotnim jamstvom na okvir.

Opremljena je Shimano hidrauličnim disk kočnicama i komplet Shimano opremom. Okvir je izrađen od AL6061 aluminijske legure koja je poznata po svojoj čvrstoći i reaktivnosti pa Orbea MX ima jako širok spektar primjene. Geometrija je pažljivo složena tako da imamo visok prednji kraj i kratku gornju cijev pa se vozač nalazi u jako udobnom i relaksiranom položaju. Volan je širine 720 mm pa se Orbea MX odlično snalazi i na nešto ozbiljnijem off-road terenu. Bužiri su interno provedeni, ležajevi pogona i volana su zatvoreni tako da Orbea MX odlično podnosi veliku kilometražu uz minimalno održavanje. 

U slučaju da se uslijed normalne upotrebe dogodi problem poput napuknuća okvira tu je doživotno jamstvo na okvir. Što to znači? To znači da ako dođe do puknuća okvira Orbea popravlja ili šalje novi okvir o svom trošku. Slobodno nam se obratite u vezi svih nejasnoća i pitanja u vezi ostvarivanja prava na doživotno jamstvo.

HIDRAULIČNE DISK KOČNICE

MX koristi samo hidraulične sustave disk kočnica zbog njihove snage, pouzdanosti i niske potrebe za održavanjem. Bolji osjećaj ručice i povećana snaga zaustavljanja učinit će vaše vožnje sigurnijima i zabavnijima.

ORBEA OBLIKOVANJE CIJEVI

AL6061 okvir MX pažljivo je oblikovan kako bi se dobila snaga tamo gdje je potrebna bez nepotrebnog dodavanja težine.

INTERNO PROVEDENI BUŽIRI

Unutarnje provođenje bužira ne samo da daje čišći izgled, već koristi cijelo kućište za izvrsne performanse uz manje održavanja.

TRAJAN, ČVRST, POUZDAN

MX je opremljen značajkama koje osiguravaju duži vijek trajanja: zatvoreni ležajevi vilice i pogona, zamjenjivi drop out, obojana je i sastavljena u EU uz Orbea doživotno jamstvo.

KOMPATIBILNOST

MX je kompatibilan s vašim stilom vožnje. Patentirani Orbea Digit sustav za brzo podešavanje sjedala omogućava savršenu prilagodbu, a točke za pričvršćivanje nosača tereta povećavaju kapacitet nošenja.

Napomena:Bicikl dolazi sastavljen, sa 0 servisom i spreman za vožnju.
Popis ovlaštenih servisa pronađite ovdje.Pogledaj stranicu oglasa