Ovaj oglas je istekao!

OLYMPIA MTB bicikl COBRA 27,5 COBRA M 24

Ekupi D.o.o. (Prikaži sve oglase)
Oglas pregledan: 172 puta
Šifra oglasa: 3802283

cijena: 3.799 kn
Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Ovo je model ulazne razine koju nudi Olympia, ali bez obzira na kvalitetu - uključujući hidraulične disk kočnice i 27,5 inčne kotače - dostupne po vrlo atraktivnoj cijeni! Cobra bicikl je posvećena onima koji žele pristupiti brdskim MTB biciklima, u laganim aluminijskim legurama klasa 6061 TIG zavarenih cijevi. Ponuđena sa SHIMANO Altus s 24 brzine, COBRA bicikl je opremljen hidrauličkim kočnicama i 120 mm ovjesnim vilicama RST BLAZE s funkcijom zaključavanja. Oblik okvira je vrlo agresivan, a cijev sjedala dovodi do očitog nagiba. Vilica s većim hodom odgovara širokom rasponu uporabe. Atraktivni dizajn i grafike svakako doprinose tome da ovaj bicikl bude središte pozornosti kod vožnje.
Smanjena težina, veća udobnost i prilagodljivost dio su svakog Olympia okvira bicikla, a Vama nude off-road rekreaciju kao i natjecateljsku XC vožnju.
ALU 6061 aluminij okvir - stabilna ali i veoma živahna geometrija okvira prilagođena 27.5 inčnim kotačima i XC karakteristikama vožnje Prednja vilica RST Blaze od 120 mm hoda
Shimano Altus 24 brzine
X-Feel Disc 6 Bolt dvostruki aluminijski obruči
Gume VEE RUBBER 27,5

NAPOMENA: Olympia bicikli nemaju napravljen 0 servis, bicikli dolaze u tvorničkom pakiranju, djelomično sastavljeni. Sve što trebate napraviti je montirati volan, prednji kotač i pedale. U kutiji se nalaze jasne upute za sastavljanje. Na biciklima sa disk kočnicama potrebno je i dodatno podesiti disk kočnice kako bi bicikl bio spreman za vožnju. Garancija ne pokriva oštećenja koja su nastala uslijed krivo sastavljenih bicikala. Popis ovlaštenih servisa nalazi se na zadnjoj stranici jamstvenog lista.

Povratak na vrh