Merry Fisher 795 ' EUROMARINE ekskluzivni uvoznik i distributer'

EUROMARINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  098/936-3007, 098/299-879

Oglas je aktivan od 30.09.2021.
Oglas pregledan: 3003 puta
Šifra oglasa: 4364023

Cijena:
32.600 €
245.624,70 kn

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

Merry Fisher 795 uz dinamiku donosi i nagrađivani dizajn, kako izvana tako i iznutra. Sve inovacije s recentnog modela Merry Fisher 695 mogu se naći na novom brodu, plus još mnogo, mnogo više!

Novi Merry Fisher 795 zamjena je za Merry Fisher 755, vrlo uspješan model proizveden u više od 1.000 primjeraka.
S njega je uzeo isti tradicionalni V-trup, koji je primio mnoga priznanja za svoju stabilnost i maritimnost. Za pogon koristi vanbrodski motor zbog lakoće održavanja, minimalnih operativnih troškova i visoke razine performansi.

Novi dizajn reflektira progresiju serije Merry Fisher u stalnoj potrazi za najvećom količinom prirodnog svijetla koje obasjava unutrašnjost.
Njegov oblik, veličina bočnih prozora i panoramskog vjetrobrana čine unutrašnjost vrlo svjetlom i omogućuje lijep pogled na more iz samog salona.
Klizni krov, koji je također proziran, osigurava dobru ventilaciju interijera. Trostruka klizna vrata dopuštaju širok prolaz i izvrsna su veza između kokpita i kormilarnice.

U kokpit se ulazi preko jednostrukih krmenih platformi. Osiguran je kokpitnim vratašcima, koja znatno olakšavaju ulaz.
Širok i otvoren, kokpit nudi društvenu atmosferu uz klupu U-oblika, koja se za popodnevne sieste pretvara u ležaj za sunčanje (opcija).
Kokpit se može koristiti i u marini kad je motor dignut, zahvaljujući domišljatom središnjem kliznom sjedištu.

Novi Merry Fisher 795 pruža još više komfora i prostora od svog prethodnika: salon se preko noći pretvara u dvostruku postelju, odvojeni toalet i otvorena pramčana kabina s dvostrukom posteljom.
Co-piloti imaju vlastito navigacijsko mjesto, koje se sastoji od klupe s prekretnim naslonom tako da su suvozači okrenuti prema moru.
Odlično raspoređeni prostori i elegantni dizajn čine Merry Fisher 795 idealnom obiteljskom brodicom za priobalno krstarenje i ribolov.

S mnogo svjetla, novi Merry Fisher 795 kombinira dinamični profil s velikim brojem inovacija za povećanu udobnost i zajamčene tržišne reference.

Navedena cijena bez PDV-a se odnosi na osnovno opremljeno plovilo, bez motora, FCA tvornica.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga